Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

T603

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od T603 »

Ja si přeji všechny Škodovky co vyšly v polsku v obou kolekcich. Pak by přívítal Moskviče, těch bylo u nás poskromno. A hlavně nějakou novinku od Tatry. Třeba povalečnou T87, T 805 a nebo šilhavku ať je nemusím předělávat :lol:

lochi

Příspěvek od lochi »

neví někdo kde by se dalo koupit ty plexi kryty na modely jak se tady řešilo?

lochi

Příspěvek od lochi »

Kde by se dalo koupit to plexi kryty na modely? Děkuji

samuel

Příspěvek od samuel »

lochi píše:Kde by se dalo koupit to plexi kryty na modely? Děkuji
Buďto na e-shopech, třeba tady:
http://www.smallcars.cz/vitrine/
nebo
http://www.svetauticek.cz/www-svetautic ... -na-modely
anebo na bývá dost často něco k mání na Facebooku v prodejních skupinách.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

T603 píše:Ja si přeji všechny Škodovky co vyšly v polsku v obou kolekcich. Pak by přívítal Moskviče, těch bylo u nás poskromno. A hlavně nějakou novinku od Tatry. Třeba povalečnou T87, T 805 a nebo šilhavku ať je nemusím předělávat :lol:
Myslím podľa toho čo vidím v poľskej reedičnej zlotej kolekcji nebude žiadna "formneuheit" len farebné mutácie už vyrobených modelov... :mrgreen:

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Ano, souhlasím, ale u nás všechny Škodovky nevyšly. Navíc by mohla vyjít zelené erko, které doposud v této barvě nebylo vydáno. Já jsem rád, že ta kolekce existuje, protože kultovní auta jsou podle mě povedený počin. Osobně si myslím, že není úplně od věci se domnívat, že může být vyroben i úplně nový typ Škodovky nebo Tatry. Kolekce by měla fungovat víc jak rok a za tu dobu se může přihodit cokoliv.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

maxximus4

Příspěvek od maxximus4 »

Objednal jsem si celou sérii DPD domů a do týdne v lednu mě přišla první zásilka T603 a stále mě nedošla další zásilka škoda 100 a 120 i když zde už někdo psal cca 3 týdny zpět, že dostal již druhou zásilku. Ještě dříve než byla čísla na stánku... Že by TV reklama měla takový vliv a objednala si velká spousta lidí a teď se nestíhá uspokojit předplatitele... Upřímně řečeno mě první vlna kultovních aut minula (sleduji tv a internet) tak až teprve teď jsem objednal po TV masáži. První řada kultovek mě ani nenadchla, škodovky žádné až ke konci série a prvních 5 aut pro mě nezajímavé. Teď je to jiné, výběr oslnivý a každý pase po zeleném Rku :)

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

U mě vše funguje bez problému. Opravdu přišla zásilka s druhým číslem v době vydání druhého čísla společně se třetím číslem a plakátem 1000MB. Počítám tedy, že příští pondělí dorazí další zásilka společně se čvrtým a pátým číslem. Nevím jaká je poptávka po celé kolekci, ale u nás se prodávají zatím všechny tři modely na stáncích po celých 14 dní bez valného zájmu. Včera bylo všude několik 120, dokonce v jednom stánku tím měl trafikant podloženy dveře proti samovolnému zavření.

Nevím, zda každý prahne po zeleném erku, ale já ten model vychvaluji celou dobu co byl uveden na trh v rámci polských kultovek. Ten model je prostě dokonalý. Mám několik těch žlutých, nedávno dorazilo oranžové z Ruské série a pochopitelně naše zelené je pro mě víc než žádoucí. Pokud Ixo tento model vyrobí v rámci své prémiové kvality a nějakou hloupostí ho nepokazí tak to bude nejkrásnější a nejvěrohodnější model Škodovky na trhu. Já ten model prostě miluju.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

maxximus4

Příspěvek od maxximus4 »

Tak to se budu muset ozvat. V lednu mě přišla první zásilka a do dnešního dne jsem jinou další neobdržel. Na zásilku s plakátem čekám jak na smilování... :cry:

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Dnes jsem si chtěl koupit další číslo s Tatrou 613, ale nikde nic, co u Vás?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“