Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
tento týden u mě atlas teda boduje. V pondělí dorazil Robur, ráno na účtu naskočila V3Ska a ted jsem našel ve schránce lístek o zásilce na poště - že by multicara 

Jako další mám taky V3S, takže spokojenost. Poslední tři modely jsou pro mě velice zajímavé a tak jsem zvědav co bude další. Toto skóre Atlas určitě narovná nějakým "atraktivním" modelem........
Může sem někdo hodit fotky toho zeleného robura díky.
Video vlastně všech modelů máš na str.148.Je to poslední řádek.dbukvon píše:Může sem někdo hodit fotky toho zeleného robura díky.
Jestli budou užitková vozidla Atlasu opravdu dále pokračovat tak to ,co jsem viděl že by měly být a jsou další modely v řadě (Star 20 a Gaz 51),tak nic moc.Jsou totiž úplně stejné,jako ty ,co vyšly v polských kultovkách,akorát jsou v jiných barvách.Tedy spíš jen Star 20,který je bílý s červenými koly,černým rámem a hnědou plachtou. Gaz 51 je stejně zelený khaki,jako Lublin 51,akorát má šedou plachtu.V tom případě budou podle mě tyto dva modely totální propadák,protože spousta sběratelů a odběratelu celé edice Atlasu,pokud tyto modely chtěla,tak už si je pořídila. Atlas po vydání Tatry 141,která je v číslování posledním modelem v řadě, pouze mlčí.A když se nic dlouho nedělo a nebyl oznámen ani konec,ani poračování,většina si to vysvětlila jako ukončení.Ostatně ani teď nikdo pořádně neví,jestli to pokračování je opravdu,nebo je to jedna zpráv ze zdrojů agentury JPP(jedna paní povídala)....
Cau pánové, mně přišel ROBUR BUS červeno bilý tak sem myslel žě chodí zeleno bílý BUS (krteček psal zeleno bílý) myslel sem žě mluví o BUSU.
Ne ,to je nákladní.Autobus Atlasu je červenobílý od Ixa žlutobílý.Nákladní Robur celožlutý vyšel v Kultovmích autech v polské řadě už vloni a vyje i v naší řadě - už je v seznamu modelů,které vyjdou....
Tak jsem obědnal Zetor.Píši to sem protože je to EA a není zatím na to vlákno.Jsem zvědav kdy a jestli vůbec přijede.Ale beru jenom tu padesátku.
Podľa fotiek traktorov z DE (už tam vyšli 2) je kvalita mizerná 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Dostal se mi do ruky Czepel.Hezký a věrný model.Ale!!! Nemam k tomu žádné povídání, takže nevim co znamenají ty desky s madly za kabinou.Že by opravdu jenom madla? Pak jsou divná a na kastlíky to nevypadá.A ještě něco.Amputoval jsem chrániče světel(byly hrozně špatně udělaný)a pod nima se oběvila dvě modrá světla jako u hasičů a ty hlavní světla jsou slepá.Nevíte někdo jak udělat světla aby vypadala jako u Tatry apod.Díky.