Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Já to mám taky jako věrnostní prémii za 99 Kč . Kódy na order-atlas fungují !!
1:43 nedělá IXO, to jsem blbě trefil ale U-H . Ono je to vše ze stejného hnízda.......
1:43 nedělá IXO, to jsem blbě trefil ale U-H . Ono je to vše ze stejného hnízda.......
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky to mám jako věrnostní prémii. Z toho pro mně plyne jediné, mám smůlu. Autobusy, traktory a taky hasiči jsou pro mně ve špatném měřítku. Já beru jen 1/43.
Naposledy upravil(a) Honza11691 dne 30 led 2014, 10:46, celkem upraveno 1 x.
Atlas je s těma měřítkama sám proti sobě. Kolik z nás by si traktor, autobus nebo hasiče koupilo, kdyby to bylo v měřítku 1:43? Já osobně ano a myslím, že většina z nás také. Jinak Robur, který mi dorazil tento týden je opravdu krásný. Byl to od září první model, po sérii "nezajímavých" na který jsem se těšil. O to větší bylo zděšení, když jsem po rozbalení folie(sáčku), ve které posílají modely spatřil zdemolovanou krabičku, která hodně napovídala, že model bude KO. Naštěstí to odnesla jen krabička a model přežil bez úhony.
Tak dnes dorazil Robur. Necelých 14 dní po tom co se objevil v kolekci. Na Atlas neskutečná rychlost. Krabička taky nesla známky poškození ale model je naprostém pořádku. Už se těším až v květnu přijde Robur v kultovkách.
To s těmi měřítky je úplná pravda.Já už jsem Zetora 50 Super koupil od UH model,která sérii legendárních traktorů již uělala a je myslím rozjetá v Itálii a možná i jinde.Na druhé straně je ale pravda,že hlavní měřítko pro zemědělskou techniku je 1:32 a toho se asi Atlas drží.Jinak problém poškozených zásilek je dílem České pošty,ale kdyby Atlas posílal zásilky ,jako balíky,tak jako dříve,dalo by se to dohledat,kde k poškození došlo.Tak jak je to posíláno teď,nejde zjistit nic a podle toho se k tomu tak někteří pracovníci chovají.Jinak mě dnes došel Czepel.tento model už mám,protože se mi ho podařilo výhodně koupit už před rokem,takže ho mám navíc.Kdyby ho někdo chtěl,tak ho nabízím za cenu Atlasu 499,- Kč + poštovné.Model je nerozbalený v krabičce zatavené v plastové folii,tak jak přišel,ale mohu ho z folie rozbalit a zkontrolovat ,zda je v pořádku.Byl by ale bez kartičky,kterou k prvnímu modelu nemám,nebo bych nechal udělat kopii.V tom případě by byla cena o tyto náklady vyšší.V případě zájmu mi pošlete SZ a domluvíme se dále.Při více zájemcích má přednost ten,kdo se ozve dřív.
Tak dnes mi dorazil Robur, zelený s bílou střechou, vypadá moc pěkně. Jako další mám Star 20, na který se tedy vůbec netěším.
Také dnes přišel Robur, zelený a bílá střecha. Czepel nepřišel vůbec a dále mám psanou multikáru M22.Zippich píše:Tak dnes mi dorazil Robur, zelený s bílou střechou, vypadá moc pěkně. Jako další mám Star 20, na který se tedy vůbec netěším.
Od 8. listopadu jsem marně čekal na nějaký model. Asi jsem si dovolil moc, když jsem pro mě nezajímavé IFY vracel. Teď si to u mě vylepšili. Na 7. února 2014 (po třech měsících) mám psanou V3Sku. Tak jsem zvědav. Když tady čtu chválu na Robury, budu doufat, že taky přijde.
Dnes mi přišly 4 letáky na Zetor
Je vidět, že jsi opravdu VIP zákazník