Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Každá pošta je asi jiná. Já mám objednané kultovky. balíčky u nás rozváží poštovní vůz vždy mezi 9-11 hod. pokud nejsem doma, tak mám vždy!!! ve schránce vyplněný lístek odoručení s údaji o zásilce. tento lístek musím na poště předložit spolu s obča. průkazem a zásilka je mi vydána, i když je to jen obyčejné psaní.
Sidon, tak to jsi na tom lépe. Kéž by to tak bylo i jinde. Ale to je asi jako na úřadu, tam si taky každý úředník dělá, jak se mu zamane. Tiše zavidím Ale zase, když to tak vemu, kultovky posílá dceřiná společnost Atlasu a tam to bylo opravdu na podpis, co si pamatuji a lístek ve schránce nechávali...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové je ještě někdo mimo mně kdo ještě nedostal zásílku z 6.12.2013. Nebo jsem sám.
Je nás viac...
Dneska jsem zrušil odběr modelů.Už nemam sílu chodit na poštu a dohadovat se tam.Podle EA je vše v pohodě ale na poště nic nemam.Takže pokud máte někdo něco navíc od EA pište na moje SZ(model+cena) třeba se domluvíme
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi dochází trpělivost čekám na zásilku z 6.12. No víceméně je pro mně důležité vydržet, protože ještě chci pět modelů. Pak s tím asi taky seknu, ostatní oželím.
Zasielka zo 6.12 mi prisla 31.12.
Konečne je ROMAN doma
Dnes dorazil taky ROMAN
-
ahoj, mám na pošte Romana, ak by ho niekto veľmi chcel môžem prevziať a poslať, inak vraciam