Abrex - nové modely

Odpovědět
marklukes

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od marklukes »

Spartak - koupil jsem si červený od DA, koupím si i tento od IXA. Shodou okolností jsem ho před pár tádny viděl na ulici - krásně udržovaný a naleštěný - slintal jsem okolo něj asi čtvrt hodiny; divím se, že na mě někdo nezavolal policajty.

petrinza

Příspěvek od petrinza »

Poslední novinky Abrexu jsou podle scénáře - sáhni pro něco do skladu, nalep na to pár obtisků a na cenovku před cenu připiš jedničku. Nejsou zprávy, že by chystali nějakou skutečnou novinku ?

marklukes

Příspěvek od marklukes »

H+H+ píše:
13 kvě 2021, 04:13
To je od nich hnusné :!: Myslím, že tam nepanuje zrovna dobrá nálada. Škodolibost taky není zrovna ušlechtilá vlastnost, ale přesto s požitkem přikládám další hřebíček do jejich rakve :D

CLC370N Skoda 440 Spartak 1955.jpg
To jsem zvedav, kolik modelu z cele serie DA vydaji a ktere to budou.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To ještě možná nevědí ani v IXU. Mě by se líbilo nejake predvalecne 8-)

ja1

Příspěvek od ja1 »

Tak nevím jestli se v Abrexu neuhodili do hlavy. Růžová Škoda 200RS jako novinka je opravdu hnus fialovej (pardon růžovej).To už nevědí kudy kam?
Naposledy upravil(a) ja1 dne 10 čer 2021, 17:39, celkem upraveno 1 x.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Evidentne sa im tento paškvil (200 RS) "dobre" predáva, tak hľadajú nové možnosti ako predať aspoň niečo, aby sa im zaplatil vývoj / výroba :D . Sú to ...
Vyzerá to, že Abrex už varí iba z vody a nič nové a dobré už od nich asi nemôžeme očakávať. Ešteže nás milo prekvapilo DeAgostiny - aj keď jeho kvalita tiež nie je úplne najlepšia, ale oproti Abrexu je DeA v špičkovej kvalite :) a za zlomok ceny. No hlavne tu máme od nich konečne záplavu skutočne nových (a nie iba polepených) modelov.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

ja1

Příspěvek od ja1 »

Abrex vyrobil další paskvil Je to ŠKODA 1201,rádoby hlídkový vůz VB ale v karosérii sanitky, tedy opět v reálu neexistující verze. Aby toho nebylo málo,
model je celokovový za cenu bezmála 2500,- Kč. To musí být jen zoufalec, který si takový paskvil za nehoráznou cenu koupí. I když určitě se tací najdou. Kromě toho vydává Abrex další tři "nové " modely, což jsou další variace již dávno známých modelů....Prostě nic, nic ,nic ,co by stálo za to.
Bohužel i Kaden se vydal podobnou cestou. Zjistili nejspíš ,že se její starší modely Škodovek prodávají za dost vysoké ceny a je po nich sháňka, takže se rozhodli vzkřísit starší modely s novými polepy, a jednak chystá i nové zatím??? v limitovaných edicích ++ za ceny okolo tisíce korun, resp. ještě více. Nevím ,nevím ,jestli to je i v tomto případě dobrá strategie.....

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Čo sa Kadenu týka, tak sa dávno vie, že zo Škodoviek bude iba to, čo už pred rokmi vydali + pár nových potlačí. Oni sa tým netajili a dopredu vraveli, že nič nové nemáme čakať (novinky budú časom iba u Tatier). A cena je vzhľadom k výrobe v ČR primeraná - rozhodne je lepší pomer cena / kvalita než Abrex.
No a Abrex už asi ani nemá cenu komentovať :? :lol: . Na druhú stranu Abrex vie, že predá čokoľvek čo je limitované nákladom, takže za tieto šialenosti si môžu zberatelia sami. A píš si, že sa to vypredá, aj keď asi nie tak rýchlo ako kúsky za "normálnu" cenu. Lebo táto cena za KováCZECH je už dosť mimo realitu. Ale kúpia to tí, čo od Abrexu proste musia mať všetko, lebo inak by ich zbierka nemala zmysel ;) .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

ja1

Příspěvek od ja1 »

Tak Abrex vyšel s na Svých stránkách s taktikou jak jsou jejich modely úžasné a postupem doby se zhodnocují.Takže je to prý i výhodná investice kupovat stejné modely různých sérií, tedy i reedice a nemusí to být ani limitované série, které se však zhodnocují mnohem více,takže ty jsou nejvýhodnější a není tedy čas váhat s jejich koupí.Jakékoliv úpravy model znehodnocují a tím klesají na ceně.Prostě upravit chybu na modelu je pomalu trestný čin. Sami Sobě si tedy zdůvodňují, že to se Škodovkami posr..li. A teď, když se snaží vytvářet různé,mnohdy v reáulu neexistující varianty již vyráběných modelů tak ,je takto podporují. Za zrůdnost největšího kalibru považuju růžové varianty Fabie,Favorita,200RS.... Ale ani De Agostini neodhadlo situaci a nejspíš ji nezvládá.. Zájem o Škodovky je nejspíš takový,že je to nad jejich síly uspokojit všecny zájemce. Takže do trafik to chodí všelijak a hlavně maximálně dva kusy a víc ani ťuk, takže spousta zájemců nalákaných reklamou má smůlu.Bohužel na tom v tomto případě vydělávají překupníci, kteří mají časopisy zamluvené v několika trafikách, které v den vydání objedou a potom je se ziskem prodají na burzách, Aukru apod. Ani opředplatitelé ale na tom nejsou o mnoho lépe.Mnohým, a Já jsem mezi nimi, bylo předplatné pozastaveno pro údajné nezaplacení zásilky a přesto, že jsem zaplatil a na zákaznické centrum jsem zaslal kopii útržku zaplacené složenky, nic se nezměnilo.Jen mi chodí upomínky na zaplacení, poslední s výhružkou soudního vymáhání se všemi důsledky.Telefonáty na zákaznickou linku jsou zbytečné ,tam Vás ujistí,že se vše řeší a mám být trpělivý a stejně se nic, kromě zasílání upomínek neděje. Tento stav trvá u mě už měsíc a půl od zaplacení. A pokud vím, tak nejsem sám, komu se to stalo. Podle mě maskují jiný problém a dost blbě. Kdo tedy nakonec vyhrává - Abrex , nebo de Agostini?
Naposledy upravil(a) ja1 dne 12 srp 2021, 07:30, celkem upraveno 3 x.

carabo

Příspěvek od carabo »

Mno ja sa neprikláňam k žiadnemu výrobcovi. Ako príklad uvediem 110 LS od dea, je to s prepáčením hrozný paškvil. Geometricky je to auto úplne v p... Tam vyhráva jednoznačne Abrex. U dea sa tiež objavujú dosť hrubé chyby vo výrobe / myslím tým viditeľné prepojenia po deliacej rovine/ Je to kvôli rýchlej výrobe. Tým neobhajujem Abrex aj tam urobili obdobne chyby a to u formana a 110R. Netrafili správne rozmery. Ale napríklad škoda 1202 od Abrexu aj Dea je krásny kúsok. U dea samozrejme ak nevidno deliacu rovinu formy. Takže to vidím tak, že Abrex by sa mal zamyslieť nad výrobou nových modelov namiesto výroby dekalov a dea by sa malo zamyslieť nad kvalitou výroby. Obe firmy by sa mali zamyslieť nad proporciami modelov, tam sa sekli obe. To je môj názor.

Samozrejme ak dea nestíha výrobu je lepšie povedať zákazníkovi pravdu, než sa isť vyhrážať súdmi. To je také detinské.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“