Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Pedro65

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Pedro65 »

Přišel už někomu ROMAN? Dnes mi naskočil další model, zatím je tam datum 27.12.2013 a cena. Že by vánoční překvapení od Atlasu :?:

Tauič

Příspěvek od Tauič »

Mám to samé. Datum a cenu. Co přijde, je ve hvězdách ;)

ladin

Příspěvek od ladin »

Tady tohle vlákno mi už připadá jako psaná forma plkání nejukecanějších babek na trhu a řeší: přišlo , nepřišlo,
vrátím, nevrátím co je v pořadí a není .... atd. Začíná to tady být nuda. :x

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Tady tohle vlákno mi už připadá jako psaná forma plkání nejukecanějších babek na trhu a řeší: přišlo , nepřišlo,
vrátím, nevrátím co je v pořadí a není .... atd. Začíná to tady být nuda. :x

Já tam mám 27/12/2013 ROBUR LO 3000 FRC, a jsem rád že se tady řeší co bude, co komu došlo atd. Budme rádi že si tady řeknem jak na tom jsme. No Atlas nám moc nepomůže, komunikace sním je celkem problém. A to zrovna já si nemůžu stěžovat, zatím jsem žádný problém neřešil.

ladin

Příspěvek od ladin »

Honza11691 píše:
Já tam mám 27/12/2013 ROBUR LO 3000 FRC, a jsem rád že se tady řeší co bude, co komu došlo atd. Budme rádi že si tady řeknem jak na tom jsme. No Atlas nám moc nepomůže, komunikace sním je celkem problém. A to zrovna já si nemůžu stěžovat, zatím jsem žádný problém neřešil.
....chtělo by to nějaké obrázky s detaily modelů a porovnáním co se na kterém modelu lépe nebo hůř povedlo ze strany výrobce atd.
Ale pokud vám to takhle stačí budiž.
Pro později příchozí návštěvníky, možná i členy fóra by jistě po čase zajímalo, jak který model vypadal, nějaké srovnání s realitou a ne to čím tady krmíte tohle téma

Pedro65

Příspěvek od Pedro65 »

Od té doby, co Atlas posílá modely jako "obyčejné psaní", jak se tady už řešilo ( příspěvek pp1, str.200), je naopak nutné vědět co a kdy Atlas poslal. Každému chodí modely v jiném pořadí. Hlavně se dá ohlídat aby v případě že nebudu doma a pošťačka dá zásilku zpět na poštu bez oznámení, mohl jít a zkoumat jestli tam náhodou neleží "psaní co vypadá jako balík". Pokud si to tady vzájemně nesdělíme, modely zůstanou ležet na poště, vrátí se do Atlasu. Pak nám kolekci zastaví, nebo i zruší a je po ptákách.
Tohle vlákno není jen o přišlo-nepřišlo. Vždyť se tu řeší i provedení modelů, případné rozdíly mezi výrobci ( Atlas-Abrex)
Tak a před chvilkou se mi v kolekci objevil CSEPEL D344 :D

krteček

Příspěvek od krteček »

Dnes dorazil Roman, dále mám psán Csepel. :D

Koudy

Příspěvek od Koudy »

Velké díky za toto forum a členy. Jinak bych nešel dnes na poštu a nevěděl, že mi od pondělí leží balík na poště. :)

ja1

Příspěvek od ja1 »

Mám podobnou zkušenost.Dnes dorazil Roman.Kdybych na poštu nešel s něčím jiným,zůstal by tam.V tomto případě poštu ovšem i chápu,ale naopak nechápu Atlas proč má balíček velikost tak na tři modely a krabička s modelem uvnitř lítala jak nudle v bandasce.Malý balíček pošťák vezme a doručí,ale takovýto balík nemá ani kam dát,takže se nedivím,že ho nechá na poště,jenže v tom případě by měl vhodit lísteček,že balík je uložený na poště....A to už nechápu.Jinak Roman je moc hezký.Ten můj měl akorát nakřivo chladící agregát na čele skříně.Otvory pro ustavovací čepy byly křivě vyvrtané...Taky by měl mít Roman stěrače tři a ne dva...Takže mi chybí do celé kolekce jen čtyři modely,pokud bude i sanita EMW,pak pět...I když Robura mám už žlutého a Czepel jsem koupil mimo edici...Odeberu ale i tyto modely,aby byla kolekce kompletní....
Naposledy upravil(a) ja1 dne 28 pro 2013, 11:07, celkem upraveno 1 x.

Koudy

Příspěvek od Koudy »

No u nás i pošťáci tyto zásilky doručují, ale jelikož jsem nebyl v pondělí doma, balík zase odnesli na poštu. Lístek nedávají do schránky proto, že je to posílané, jako obyčejný dopis a ne jako balík, a jelikož se do schránky nevejde, odnesou ho zpět na poštu, k obyčejným listovním službám se nedávají, pokud nejsou doporučeně atd. Což tento případ to není. Pošťáci jen kroutí nechápavě hlavou, jak Atlas tohle dokáže, když listovní služby prý musí splňovat rozměrové podmínky a tento druh listovních služeb od Atlasu je hodně vzdálen od těch norem. A jelikož Atlas svou politiku težko změní a modely chci odebírat, jsem proto neskutečně rád za toto forum, kde si můžeme dát echo.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“