IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

MAC v projektech, ale zatím bez obrázku :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak IXO aktualizovalo stránky...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Super, tak to už bude brzy :D

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Bugatti 101 už je v Praze, tak se těším na balíček :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Bugatti 101 už mám doma. Trošku jsem se bál antény, protože na dost modelech bývá moc silná, ale je úplně dokonalá, takže jupííííí :!:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

dneska mi přišla mailem nabídka IXA na červen: je tam MUS048 - Opel Kapitan. Nic pro mě.

R zberatel

Příspěvek od R zberatel »

Mňa z IXO museum noviniek na tento rok zaujíma iba ten Voisin C 25, na ten sa teším. Inak z celej série ma oslovila asi polovica modelov, len som s nimi neskôr začal a dnes neviem niektoré z nich zohnať. Vedeli by ste mi poradiť nejaký e-shop alebo obchod, kde by mali ešte staršie kúsky ako Cord, Auburn, Isotta? Nemáte niekto na predaj? Ebay to samozrejme istí, ak ich nezoženiem inde. Ďakujem.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Já z plánovaného taky jen Voisin. Docela by mě zajímalo, jestli budou pokračovat v původní sérii Altaya - a jestli letošní modely byly jen taková vložka ze série francouzských aut (podobně jako to prokládali Mercedesy). Moc bych stál o všechny zbylé Bugatti T41.

R zberatel

Příspěvek od R zberatel »

Bugatti by ma potešili. Tento rok sú tie novinky pre mňa trochu sklamanie, o Opel nemám záujem a o povojnové typy tiež nie. Ešte by som si vedel predstaviť kopec modelov z 30-tych rokov, čo by mohli vyrobiť :) . Nemám prehľad, čo všetko vyšlo v Altayi, pohľadám to, nech viem, čo ešte možno vyjde.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

MUS048 Opel Kapitan je prý nejhezčí z celé serie Oplů, ale asi ho chtít nebudu. Pro mě je také zajímavý Voisin C25, pak Berliet a ten šedo-černý model, který byl vystavený na veletrhu, v katalogu není a pořád nevím, co to je ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“