Spark
Re: Spark
V Carmodeli nedávno nabehol veľmi pekný rezinový model od firmy Evrat (mne stále neznámej).
Ide o Citroen DS19 GRAND PALAIS 1957 - CAROSSERIE GERARD GODFROY N 2. Model aj dizajnové prevedenie legendy sa mi páči. To štíhle tvarovanie zadnej časti tohto kupé je proste úžasné.
Ide o Citroen DS19 GRAND PALAIS 1957 - CAROSSERIE GERARD GODFROY N 2. Model aj dizajnové prevedenie legendy sa mi páči. To štíhle tvarovanie zadnej časti tohto kupé je proste úžasné.
Taky se mi moc líbí. Provedení zadní části je hezčí, než u známějšího vozu Citroen DS21 Le Dandy Henri Chapron 1967.
Zpracování modýlku vypadá fakt dobře a obal je přímo luxusní. Jinak ovšem přiznávám, že mám raději okénkové krabičky
Zpracování modýlku vypadá fakt dobře a obal je přímo luxusní. Jinak ovšem přiznávám, že mám raději okénkové krabičky
Monteverdi mám rád, ako som tu už niekde aj písal. A teraz sa dostala do predaja avizovaná novinka Autocultu, prvotina Petra Monteverdiho.
Nechcem model haniť, no skôr by sa jeho výroba hodila do kategórie kultoviek. To by som aj ja po ňom siahol. Do série klasických diel Monteverdiho mi nepasuje. Ale "nikdy" nehovor "nikdy", či ako sa to hovorí... Ak by bola kultová cena....
Nechcem model haniť, no skôr by sa jeho výroba hodila do kategórie kultoviek. To by som aj ja po ňom siahol. Do série klasických diel Monteverdiho mi nepasuje. Ale "nikdy" nehovor "nikdy", či ako sa to hovorí... Ak by bola kultová cena....
- Přílohy
-
- autocult_1_43_monteverdi_special_year_1950_red_050.jpg (206.29 KiB) Zobrazeno 199 x
Taky mám tu značku rád, ale tenhle stroj bych fakt mít nemusel. Ten modýlek bych nechtěl, ani pokud byl kovový, což určitě není .
Když už rezin, tak bych vybral něco takového:
Živý, teda skutečný , jsem nikdy neviděl, ale jsem si jistý, že by se mi líbil…
Když už rezin, tak bych vybral něco takového:
Živý, teda skutečný , jsem nikdy neviděl, ale jsem si jistý, že by se mi líbil…
Sierra bola skoro posledná ako “nieSUV”. Videl som ju vo verzii sedan na Oldtimermesse v Tullne. Ináč doporučujem túto akciu, bude teraz 4.-5.5. Ja tam opäť idem.
Mne sa páčia verzie kupé, tie s tými veľkými hranatými a chrómovanými predkami. Hlavne to modré 375L je super. Potom s tým zoštíhleným čelom už to nepasovalo zbytku vozu.
Mne sa páčia verzie kupé, tie s tými veľkými hranatými a chrómovanými predkami. Hlavne to modré 375L je super. Potom s tým zoštíhleným čelom už to nepasovalo zbytku vozu.
Áno, to je on! Neskoré 60te roky, veľkoobjemová americká technika a dizajn zo základu od Pietra Frua.
Takýchto malých automobiliek bolo viac, všetky majú moje sympatie. Trochu v ústraní stojí Intermeccanica, hranatá Indra je asi najkrajšia a v prevedení kupé boduje ešte viac. Robil ich BOS v rezine, oba mám v zbierke.
Takýchto malých automobiliek bolo viac, všetky majú moje sympatie. Trochu v ústraní stojí Intermeccanica, hranatá Indra je asi najkrajšia a v prevedení kupé boduje ešte viac. Robil ich BOS v rezine, oba mám v zbierke.
Vraj má byť od Autocultu takáto busová Škoda?
A čo je za model v pozadí? Netuším.
A čo je za model v pozadí? Netuším.
- Přílohy
-
- IMG_4199.jpeg (27.09 KiB) Zobrazeno 95 x
-
- IMG_4200.jpeg (42.83 KiB) Zobrazeno 95 x
-
- IMG_4201.jpeg (42.66 KiB) Zobrazeno 95 x
-
- IMG_4202.jpeg (38.5 KiB) Zobrazeno 95 x