Tak mi dnes dorazilo prvních 5 čísel taxíků světa. To je 6 modelů (v čísle 3 jsou dva). Podle časopisu budou všechny modely v měřítku 1:43 ale malá poznámka tvrdí, že měřítko modelů se může lišit. A také se liší, Ford Crown Victoria je moc malý. Za 50 korun je to ale pěkný model. Vadí mi, že nemá přepážku mezi sedadly. Citroën DS docela ujde. Je to model trochu převzatý od Universal Hobbies. Oproti jejich modelu (ten sem si dovezl z Bournemouthu z obchodu "Vše za 1 Libru") je trochu ošizený. Zhruba jako hasičská 1203 od ABrexáckého originálu. Takže ho asi prodám a nechám si ten z Anglie. Ford Crown je asi nejodbytější. Vůbec s ničím si nelámali hlavu. ANi chrom na masce se nesnažili naznačit. Tuk-Tuk je poměrně hezky propracovanej. Jen je škoda trochu odbytého barvení z jedné strany. Fiat 125p mne zklamal nějakým fiktivním zbarvením z polského seriálu. Nechápu, proč neudělali podle reálné Varšavské taxislužby. Zpracování také nic moc, odpovídá Toyotě, a angličákově uděláná zrcátka jsou vážně ošklivá. Peugeot 203 je pak zase jeden z povedenějších modelů. Jen to ruší radobychromové prvky namalované stříbrnou matnou barvou.