nOstalgia
Re: nOstalgia
Z osobacikov by tam mozno patril este velorex.
a tiez si spominam na zaplachtovane auta.boli to hlavne stare wartburgy.zaparkovane auta pri chodniku,a mozno kazde desiate bolo pod plachtou.
teraz som si kupil od IST bielu Warszawu 203 sedan.Dodnes ju vidim pod oknom,ako ju sused pol hodinu startoval,a dodnes mam v usiach ten rachot a v nose ten smrad,ktory sa tahal celym sidliskom.
Ale tie auta mali vtedy dusu,kazde bolo odlisne,kazde malo iny zvuk motoru.Ako decka sme sedeli chrbtom k ceste a podla zvuku hadali,ake auto to prave preslo.Dnes mam pocit,ze je cely automobilovy dizajn pod japonskym diktatom.snad okrem americanov.ti mali a maju stale nadherne auta.
a tiez si spominam na zaplachtovane auta.boli to hlavne stare wartburgy.zaparkovane auta pri chodniku,a mozno kazde desiate bolo pod plachtou.
teraz som si kupil od IST bielu Warszawu 203 sedan.Dodnes ju vidim pod oknom,ako ju sused pol hodinu startoval,a dodnes mam v usiach ten rachot a v nose ten smrad,ktory sa tahal celym sidliskom.
Ale tie auta mali vtedy dusu,kazde bolo odlisne,kazde malo iny zvuk motoru.Ako decka sme sedeli chrbtom k ceste a podla zvuku hadali,ake auto to prave preslo.Dnes mam pocit,ze je cely automobilovy dizajn pod japonskym diktatom.snad okrem americanov.ti mali a maju stale nadherne auta.
Moja nostalgia
(nefunkční link odstraněn adminem)
NADHERNE !!!!
Tá červená fiatka vedla trabíka je od akej firmy?
Márne zhánam červenú sesťstovku...
poradite mi niekto ako sem dostat fotografiu?
Ahoj, cervena fiatka je bohuzial Zastava 750 od Cararamy,plukovnik píše:NADHERNE !!!!
fotku sem dostanes napriklad:
chod na http://megaupload.vsevjednom.cz/
tam klikni na browse
najdi fotku ktoru chces upnut
klikni na upload
vytvori sa ti viac odkazov:
Miniatura na fórum + odkaz na náhled (1)
Miniatura na fórum + odkaz na náhled (2)
Miniatura na fórum + odkaz přímo na obrázek (1)
Miniatura na fórum + odkaz přímo na obrázek (2)
Maniatura na web + odkaz na náhled
Maniatura na web + odkaz přímo na obrázek
Pouzivam miniatura na forum + odkaz primo na obrazek, len skopiruj ten odkaz do prispevku na fore,
ak by si mal problem, daj vediet
-
To je ale Pětistovka....plukovnik píše:NADHERNE !!!!
Předpokládám, že Lada 1500 je z Kultowých aut, Lada 2106 a 2104 jsou od Bauera...
Kde se ti podařilo sehnat tyhle konverze? Myslím, že ani na Aukru se tohle neobjevilo...
Předpokládám, že Lada 1500 je z Kultowých aut, Lada 2106 a 2104 jsou od Bauera...
Kde se ti podařilo sehnat tyhle konverze? Myslím, že ani na Aukru se tohle neobjevilo...
Lada 1500 (2103) je IST prerobene na VB, takisto 2104 a 2106 su prerabky Bauera, 2102 je od Agatu, tiez samozrejme uprava na VB.
Tieto upravy robi na Slovensku jeden clovek, ku ktoremu som sa dostal nahodou, zvlast ked som zo Sydney

-
No k tej prerábke 2103 - podľa obrázka základ nebude IST, ale naozaj Kultowky. Keďže je prefarbená, nevidno tie lišty, ktoré sú nafarbené u IST, ale nie u Kultowky, rozdiel však napovedia stierače 

-
Copak je tohle?
Asi celkem vzácný model, že?
Copak je tohle?

No mas bohuzial (pre mna) pravdu, ja nemam o nejakych kultowkach ani paru, a asi ma sudruhovia z Ciech napalili, alebo ze by mi to vymenil ten co to prerabal? Ako vidis mam aj civilnu verziu, tu som kupil v Sydney osobne, tu prerobenu som kupil cez internet z Foxtoys, samozrejme ako IST, potom islaLeonCupraR píše:No k tej prerábke 2103 - podľa obrázka základ nebude IST, ale naozaj Kultowky. Keďže je prefarbená, nevidno tie lišty, ktoré sú nafarbené u IST, ale nie u Kultowky, rozdiel však napovedia stierače
postou na Slovensko na prerabku a az potom ku mne do Sydney. Mam presne take iste dve krabicky IST, ale model je trochu iny.
Tie stierace sa mi nezdali uz od zaciatku, ale nevedel som cim to je, teraz mi je to jasne, niekto ma pekne osr...
-
Prerábali to v Košiciach? No čo narobíš, ľudia sú už takí... Teraz už o kultowkách vieš viac, práve v tomto vlákne sme sa o tom bavili a dokonca som aj písal, že tieto modely sa hojne využívajú na rôzne prestavby. Ale toto by som bral naozaj ako podraz, ktorý sa nerobí. Ešte sa pozri do interiéru a porovnaj prístrojovku. Originál by mal mať aj budíky namaľované, lacnejšie verzia sa mi zdá že nie a možno ešte nejaké rozdiely nájdeš v inetriéri. Mal som týchto lacnejších verzií viac, ale všetkých som sa zbavil a už sa nepamätám presne na interiér. Zopár fotiek pre porovnanie s Tvojim červeným originálom nájdeš na mojej stránke presne tu : (nefunkční link odstraněn adminem)