Klasika
Re: Klasika
Jasně, že je. Dokonce už je i doma. O víkendu snad pořídím foto. Tentokráte zabrouzdáme s klasikou do našich vod.
Malá nápověda : V době, kdy Hadimrška stála cca 27.000,-Kč, tento exot se dal pořídit za 75.000,-Kč.
Malá nápověda : V době, kdy Hadimrška stála cca 27.000,-Kč, tento exot se dal pořídit za 75.000,-Kč.
Jsem na chalupě, tak mam omezené pátrací možnosti, tak zkusím placnout to, co by se líbilo mě: Walter Regent Sodomka?
Těsně vedle.
Od AutoCult, můj model má č.256 z 333 limitu : WIKOV 35 Kapka / 1931
Musím pochválit AutoCult (můj první model od nich) za krásné, precizní a velice čisté zpracování tohoto modelu. Jen škoda, že při takové kvalitě modelu nemají trošku lépe (exkluzivněji) vymyšlený podstavec, jako to třeba má Matrix a pod. Zato velmi kvituji minibrožurku s povídáním o skutečném voze, která je součástí balení.
-
Více kvalitnějších foto ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_W ... _AutoCult/
-
Od AutoCult, můj model má č.256 z 333 limitu : WIKOV 35 Kapka / 1931
Musím pochválit AutoCult (můj první model od nich) za krásné, precizní a velice čisté zpracování tohoto modelu. Jen škoda, že při takové kvalitě modelu nemají trošku lépe (exkluzivněji) vymyšlený podstavec, jako to třeba má Matrix a pod. Zato velmi kvituji minibrožurku s povídáním o skutečném voze, která je součástí balení.
-
Více kvalitnějších foto ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_W ... _AutoCult/
-
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 01 lis 2019, 10:56, celkem upraveno 2 x.
Úplná lahůdka. Jsem fakt nadseny . Tak si snad koupím toho vysneneho Walter Regenta sám. Do mojí kolekce nepatří, ale mám vyzkoušené, že čím větší úlet udělám, tím mám větší radost
Walter Regent od AutoCultu je pěkný, neodolal jsem a koupil ho hned když se objevil v obchodech. Myslel jsem, že bude hned vyprodaný, ale asi o něj až takový zájem není, pořád je k dostání v mnoha obchodech. Kupoval jsem tady: http://www.modely-auticka.cz/cs/autocul ... -1934.html, levněji jsem ho nikde neviděl. Je to tedy za 1:43 hodně peněz, ale vypadá dobře. Kvalita ale není úplně 100%, měl jsem upadlé kolo (drátěný výplet z leptu na náboji nemá moc na čem držet, takže je možné, že se to utřáslo při přepravě) a další dvě byla nakřivo přilepená, to za takovou cenu trochu zamrzí. Ale jinak je to nádherný model.
Díky, levný teda zrovna není a za ty peníze by měl být úplně dokonaly. Chtělo by to osobní výběr z několika kusů, což asi nebude zrovna splnitelne
Já si opravdu u Wikovu nemůžu stěžovat, přišel mi také poštou, přesněji zásilkovnou, taky z modely-autíčka, zásilkovnu mám hned vedle práce, tak mi to vyhovuje.
A nenašel jsem na něm nic, co by mi vadilo. Tak jsem měl možná i trochu štěstí. To víte pánové, že Walter mě taky láká.
A nenašel jsem na něm nic, co by mi vadilo. Tak jsem měl možná i trochu štěstí. To víte pánové, že Walter mě taky láká.
-
Já mám zatím všechny ČS modely od AC a můžu říci, že je to kvalitativně velmi různorodé. Úplně bez chyb jsem dostal jen Škodu 935 a právě Wikova. Walter měl přední sklo velmi křivě vlepene. Nejsem modelar, takže jsem ho hned reklamoval. Nejnovější Tatra 603 má zase hodně nekvalitní potisk nedokenni lišty, která se místy jakoby ztrácí...
Bohužel i prodejci dávají za pravdu mínění, že za ty peníze se Autocult hodně kvalitativně pokazil.
Bohužel i prodejci dávají za pravdu mínění, že za ty peníze se Autocult hodně kvalitativně pokazil.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Dotaz na sberatel21 : Máte i od AC sadu modelů s Tatrou 570 ? Jestliže ano, jaká je kvalita zpracování? Přiznám se, že občas o ní uvažuju. Odrazuje mě ale několik důvodů: Pominuli cenu, tak hlavní důvod je, že budu mít tři modely které nechci. Další důvod je právě kvalita. Mám 12 modelů od AC a z toho jsem 5x reklamoval, jen Jawu 750 jsem reklamoval 3x. Náhodu včera jsem dostal Moskviče G2, a až doma jsem si všiml že balík nějak chrastí... Na štěstí to byl jen uvolněný šroubek od podstavce a model to ustál bez újmy. Většinou jde o chyby výrobce než dopravce. Poslední dobou mě už unavuje právě ta (ne)kvalita modelů a následné reklamace. Připadám si na ně jako magnet. Berou mi radost z modelů, energii a chuť něco zase objednávat na eshopech. To se netýká jen Autocultu. Bohužel, bez eshopů bych neměl 90% sbírky...Jinak se omlouvám za svůj poněkud neuspořádaný příspěvek.
-
Ten set bohužel nemám. Taky jsem o něm několikrát uvažoval, ale vždy zvítězí ta cena, která zrovna není nízká i když za čtyři modely to není tak strašné.
Myslím, že kvalita bude obvyklá.
Slyšel jsem, že zde na východ jdou už prebrane modely od západních obchodníků.
Myslím, že kvalita bude obvyklá.
Slyšel jsem, že zde na východ jdou už prebrane modely od západních obchodníků.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...