Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Jo, to se mi stalo u minulé zásilky, že byla nějak jinak podaná, takže to má nosit poštačka, ta je nechtěla tahat, tak to nechala na poště, ale nemá povinnost dát do schránky oznámení, tak se vyprav na poštu
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Mne sa stal pripad, ze balik asi zabudol poslat Atlas. Na postu som chodil pravidelne ale nic tam nemali. Nakoniec mi prisiel spolu s nasledujucou zasielkou. Hlavne, ze nezabudli poslat upomienku, ze som ten meskajuci balik este nezaplatil
Jdou vám zobrazit všechny kolekce na stránkách Atlasu? Mají nejaký výpadek
Ještě k tomu "obyčejnému psaní".Podle pošty může vážit až 1kg a mít rozměry jako balík co dostáváme.Poštovné za tohle psaní,při množstevní slevě je max.24kč(nám EA ůčtuje 79).Pošta za zásilku nijak neručí(ztráta ,zničení atd.),ale doručit by ji měla.Asi tak jako korespondák.Jak převzetí tak i dodání je bez podpisu.Takže když jsem něco nepodepsal tak jsem to taky nemusel dostat .Už jsem napsal EA dotaz proč to tak posílají.A odpověď? Zásilka je ze Švýcarska odesílána obyčejnou poštou z důvodu vysokých nákladů na poštovné. Takže: ti co mají sbírku celou nebo skoro celou ať si pískaj protože se mi zdá že mi ostatní už toho moc nedostanem.Už se těšim jak každý den běhám na poštu a ptám se jestli tam nemam psaní co vypadá jako balík.......
Mám pocit, že ATLAS "dojíždí" co mu zbylo a na nás zbyvají už jen zbytky. Už jsem nějak ztratil víru v to, že se dočkám V3S a Robura. Navíc já jsem "nedobrý" zákazník, protože polovinu zásilek vracím zpět nebo je nepřebírám. Pomalu, ale jistě nakupuji u ABREXu. V3S ve třech modifikacích, jen ten ROBUR pořád nic a a co já se s ním jako brigádník-závozník najezdil.
Robura 1/43 by sme se mohli snad dočkat v kultovkách a za cenu 199. Byl v Polských, je v Maďarských, tak bude snad i u nás. (nefunkční link odstraněn adminem)
6.11. jsem vracel model na adresu: Nakladatelství Atlas, P.O.BOX 70, Praha 025, 225 70 kterou mi poskytli na zákaznickém oddělení atlasu. Dnes 21.11. mi byl balík Českou poštou vrácen s oznámením, že adresát se přestěhoval. Tak nevím zda-li si z nás dělají srandu Adresa byla někým červeně škrtlá a bylo připsáno doslat na 27745 Úžice. Psal jsem dnes do Atlasu, tak uvidím co odpoví. Nemáte někdo podobné zkušenosti?
Já jsem vracel modely 9. listopadu 2013 a zásilka asi došla, protože mi už odečetli peníze z mého účtu. Adresa je stejná, jen "rozdíl" je v názvu. Já místo "Nakladatelství" uvedl "Editions". Rozhodně jsem moc zvědav, co odpoví ATLAS.
Dnes dorazila V3S. Moc se Atlasu nepovedla. Zlatej Abrex.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě dneska dorazila Ifa G5, no celkem dobrý. Co mně čeká dál? ví jen bůh.