Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
U 1201 je lak naozaj taký polomatný. Až posledné 2 farby Taxi sú lesklejšie. Neviem či to je zámer, alebo skôr neschopnosť Abrexu a jeho divišovskej dielne. Ale u tej šedivej čo mám mi to vôbec nevadí a ani u sanitky . Inak zelená lipová 105l je pekná farba, tiež ju mám. Len je treba, ako u všetkých 105-tiek upraviť výfuk.
Velorex ešte nemám, tiež mi vadia tie výplety, ale fotky skresľujú, až uvidím naživo, tak sa rozhodnem. No prinajhoršom to 3D tlač istí, ak niečo nevytvorí Jirka, alebo niekto iný .
Velorex ešte nemám, tiež mi vadia tie výplety, ale fotky skresľujú, až uvidím naživo, tak sa rozhodnem. No prinajhoršom to 3D tlač istí, ak niečo nevytvorí Jirka, alebo niekto iný .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Diky za info. Jen bych se zeptal, jak jsi upravoval vyfuk? Nejaky popis nebo foto? Diky.
Ešte som ho neupravoval, ale je uchytený moc nízko - ako keby bol upadnutý, takže bude treba skrátiť jeho uchytenie aby sa dostal vyššie / bližšie ku karosérii. To isté platí aj o užovke - 120L z 1982. Ale dík za popichnutie, už si na to musím nájsť konečne chvíľu času a opraviť to .
Tu je krásne vidieť ako to spravil Abrex zle (a fotka to vážne neskresľuje):
Tu je krásne vidieť ako to spravil Abrex zle (a fotka to vážne neskresľuje):
Ale jinak je hezka
Jj, to je (lebo nebola vyrobená v ČR ), až na ten výfuk (a drobnosti, ale to má každý model).
Tak jsem si nyní objednal dlouho očekávanou Škodu 1202 v provedení sanitka od Abrexu za 895 Kč. Jsem velmi zvědavý na kvalitu provedení. Ale podle obrázku na Světě aut až tak zle nevypadá.
To je asi tá istá ako z Pompa za 699 Kč? - https://pompo.cz/product/1843SX728XO/ab ... a/?lang=cs , ak áno, tak cena je trochu
Uvidíme, co představí Abrex, ale řekl bych, že verze Pompo bude o některé detaily očesaná.
Včera přišla sanita z Pompa a je v dokonalím stavu.Nic není očesané ani poškrabané,
Našťastie je to Čína a nie Divišov. Čo som zatiaľ videl fotky, tak všetky boli OK. Tak teraz váham, či ju objednať z Pompa, alebo počkať na Abrex (a ostatné eshopy), či ju nevydá so správnymi zadnými sklami, lebo neviem čím by som nahradil tie chýbajúce pruhy na oknách (biely obtiskový papier nemám a všetko ostatné by až moc bilo do očí). Každopádne sa teším aj na STW a dodávku.