Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Proč by zlepšovali kvalitu, když po tom sběratelé vždycky skočí a za nějakou dobu to zmizí z nabídky?
Tato realita odráží jejich přístup - za minimální náklady - pěkný vývar. Proč se s tím trápit a cizelovat výrobek? To stojí další (z jejich pohledu zbytečné) peníze..
Tato realita odráží jejich přístup - za minimální náklady - pěkný vývar. Proč se s tím trápit a cizelovat výrobek? To stojí další (z jejich pohledu zbytečné) peníze..
Hrdě zde mohu prohlásit, že nevlastním ani jediný model od Abrexu.
Tak to pánové prostě nekupujte.
Tak to pánové prostě nekupujte.
Taky žádný nemám a mít nebudu
No veď som to aj písal, že z posledných čo vypustili z "Divišovskej" produkcie nemám nič, okrem 1201, ktorá je v pomere cena / kvalita už ale tiež dosť na hrane (nerátam ten bazmek čo vyplodili pre Pompo - ten by som nebral ani zadarmo). Je veľká škoda, že modely produkujú už aj priamo v ČR, lebo kvalitatívne sú úplne mimo a oni to prezentujú ako keby robili niečo v náš prospech , a to podporovať nebudem, lebo za toto si to vážne nezaslúžia. Pri tomto čiastočnom presune výroby argumentovali cenou práce (a pritom tie české stoja dvojnásobok tých čínskych a aj viac) a tiež tým, že v Číne je problém odsledovať kvalitu výroby (a pritom tým čínskym nesiahajú ani po kotníky ).
Je ale veľká škoda, že tých, čo tieto paskvily kúpia je stále dosť .
Kvôli Abrexu som so zbieraním málem skončil, našťastie ma nakoplo SSM s Tatrovkami a sem-tam poteší aj AutoCult a IXO.
Je ale veľká škoda, že tých, čo tieto paskvily kúpia je stále dosť .
Kvôli Abrexu som so zbieraním málem skončil, našťastie ma nakoplo SSM s Tatrovkami a sem-tam poteší aj AutoCult a IXO.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Proč Fabii III, Octavii IV, Kodiaq, Karoq a Kamiq vyrábějí jiné firmy a ne Abrex? že by nespokojenost s kvalitou?
Přesně tak! Na druhé straně si myslím, že se bude stejně postupně výroba (nejenom) modylku vracet do Evropy
A bude nějakou dobu trvat, než se to Evropa naučí.
To bude, ale nic jiného nepůjde. Období prosperity a prestiže pro Evropu už bohužel skončilo
Byl jsem u MPM si koupit 105L (nekoupil jsem, neměli vyhlédnutou zelenou lipovou a tu neměli). Obhlédnul jsem Velorex, na to mám rozporuplné pocity - ty výplety předních kol nejsou naživo tak hrozné díky tomu, že je to opravdu maličký model, ale i tak jsou výraznou dominantou auta. Obhlédnul jsem i sedan 1201 - chtěl bych se zeptat majitelů, jak jsou spokojeni s kvalitou. Mě na první dobrou zaujala kvalita laku, auto má lak jakoby zašlý, nelesklý. Nevím předně, jak vypadal originál - tak nevím, jestli je to snaha se mu přizpůsobit a nebo jen neschopnost udělat lesklý lak. Díky.