Abrex - nové modely

Odpovědět
Marfil13

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Marfil13 »

Proč by zlepšovali kvalitu, když po tom sběratelé vždycky skočí a za nějakou dobu to zmizí z nabídky?
Tato realita odráží jejich přístup - za minimální náklady - pěkný vývar. Proč se s tím trápit a cizelovat výrobek? To stojí další (z jejich pohledu zbytečné) peníze..

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

No práve :(
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Hrdě zde mohu prohlásit, že nevlastním ani jediný model od Abrexu. :lol:
Tak to pánové prostě nekupujte. ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Taky žádný nemám a mít nebudu :D

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

No veď som to aj písal, že z posledných čo vypustili z "Divišovskej" produkcie nemám nič, okrem 1201, ktorá je v pomere cena / kvalita už ale tiež dosť na hrane (nerátam ten bazmek čo vyplodili pre Pompo - ten by som nebral ani zadarmo). Je veľká škoda, že modely produkujú už aj priamo v ČR, lebo kvalitatívne sú úplne mimo a oni to prezentujú ako keby robili niečo v náš prospech :D , a to podporovať nebudem, lebo za toto si to vážne nezaslúžia. Pri tomto čiastočnom presune výroby argumentovali cenou práce (a pritom tie české stoja dvojnásobok tých čínskych a aj viac) a tiež tým, že v Číne je problém odsledovať kvalitu výroby (a pritom tým čínskym nesiahajú ani po kotníky :D ).
Je ale veľká škoda, že tých, čo tieto paskvily kúpia je stále dosť :( .

Kvôli Abrexu som so zbieraním málem skončil, našťastie ma nakoplo SSM s Tatrovkami :) a sem-tam poteší aj AutoCult a IXO.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Proč Fabii III, Octavii IV, Kodiaq, Karoq a Kamiq vyrábějí jiné firmy a ne Abrex? že by nespokojenost s kvalitou?

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Přesně tak! Na druhé straně si myslím, že se bude stejně postupně výroba (nejenom) modylku vracet do Evropy ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A bude nějakou dobu trvat, než se to Evropa naučí.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To bude, ale nic jiného nepůjde. Období prosperity a prestiže pro Evropu už bohužel skončilo :(

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Byl jsem u MPM si koupit 105L (nekoupil jsem, neměli vyhlédnutou zelenou lipovou a tu neměli). Obhlédnul jsem Velorex, na to mám rozporuplné pocity - ty výplety předních kol nejsou naživo tak hrozné díky tomu, že je to opravdu maličký model, ale i tak jsou výraznou dominantou auta. Obhlédnul jsem i sedan 1201 - chtěl bych se zeptat majitelů, jak jsou spokojeni s kvalitou. Mě na první dobrou zaujala kvalita laku, auto má lak jakoby zašlý, nelesklý. Nevím předně, jak vypadal originál - tak nevím, jestli je to snaha se mu přizpůsobit a nebo jen neschopnost udělat lesklý lak. Díky.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“