Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
pp1

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od pp1 »

Asi se nemá cenu dohadovat ale tady na str. 178 je pod číslem 113 napsaný Csepel.Takže asi máme každý něco jiného. A možná že by stálo zato přečíst si tu stránku celou. :ugeek: :ugeek:

rocs

Příspěvek od rocs »

Číslo 7 167 113 je Csepel - mám ho

ja1

Příspěvek od ja1 »

Omlouvám se Přehled jsem bral z předcozí stránky,kde jsou karty modelů,ale číslo modelu na ní není (to je na zadní straně karty) a až k EMW čísla vycházejí stejná jako je pořadí karet.Měl jsem se podívat líp...až teď jsem se podíval na číslo dalšího modelu,který mám a je v přehledu nejblíž za EMW(IFA H6 sklápěč) a zjistil,že má označení o číslo menší,než vychází pořadí tohoto přehledu po EMW.Do Svých karet jsem se díval na modely před EMW a tam to souhlasí.Kdybych měl kartu Czepelu přišel bych na to.Tento model sice mám ,ale je jediný,který je kupován mimo kolekci,protože byl za výhodnou cenu,ale bez karty.Zavádějící jsou totiž dvě různé doprovodné karty pro EMW,což u Ify Horch H3A nebylo,tam byla jedna,ale modely dva různé.Na faktuře pak byly pod jedním číslem ale pod jiným názvem.Proto jsem to přehlédnul,kdo má tušit,že dva různé modely s vlastními kartami by měly v jedné kolekci stejné číslo.Takže další úlet Atlasu...Mohlo mě to ale přece jen napadnout ,když Tatra 141 má číslo ....130 a je na 31.místě v přehledu....Nicméně,pokud má někdo teď napsáno EMW 340-4 je to sanita a neměla by dojít dodávka.Upřímně řečeno tu dodávku bych narozdíl od sanity taky nemusel...Snad jen pro kompletaci celé kolekce,pokud to bude stejné jako u Horcha a přijde jen jedna verze EMW a to dodávka,tak bych si ji nechal a sanitu sehnal mimo.Opačně ale ne...Nebo budou obě verze ,když mají každá Svou kartu?To se od Atlasu předem nikdo nedozví.....
Naposledy upravil(a) ja1 dne 12 říj 2013, 14:43, celkem upraveno 2 x.

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

V Německu vyšly obe EMW zvlášť. Jak sanitka tak dodávka měla svou kartu
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

js13

Příspěvek od js13 »

Naskočil mi model EMW 340-3 . Jestli o něj máte někdo zájem, tak mi napište, jinak ho budu vracet. Cena je 499 kč + poštovný.

pp1

Příspěvek od pp1 »

Ahoj všichni EAťáci.Minulý týden jsem reklamoval nedodání zásilky z 30.8.(sanita).Obratem mi odpověděli že budou kontaktovat českou poštu,abych to neřešil že mi pošlou zásilku znovu.Trochu je mi divný že na stránce naskočilo ...přijetí vrácené zásilky...Dneska jsem měl ve schránce už druhou upomínku (ze 4.10.).Přitom žádná první nebyla.Takže není všechno jenom chyba EA, česká pošta na dlouhé čekací lhůty má asi lví podíl Ale sklopka je pěkná.Jenom nemá rezervu. Asi se v NDR nepíchalo. Takže tu sanitu poslaly zpátky aniž by mi dali vědět.Jo a napsali mi z EA abych na případnou upomínku nereagoval. :mrgreen:

ja1

Příspěvek od ja1 »

Už jsem to tady psal.Stalo se mi to taky u sanity Barkas.Byl jsem z úplně jiných důvodů 16.9 na poště a měl jsem tam balíček.Jenže on tam byl uložený od 3.9.!!!.Bez upozornění,že balíček přišel a je uložený na poště!!!Úložná doba končila 18.9. a kdybych tam náhodou nešel poslali by ho taky zpět !!!.Takže souhlas,že ne vše je vinou E.A.,ale Své dokáže i Česká pošta.Ifa H6 sklápěč je pěkný a taky mě udivila absence náhradního kola,ale zde neudělali chybu soudruzi z NDR ale z Číny při výrobě modelu.V NDR musel mít náklaďák nejen náhradní kolo,ale i tažnou tyč...

pp1

Příspěvek od pp1 »

Na str.148 ve video ukázkách mě zaujala souprava MB L 6600.Nevíte o tom někdo něco víc?

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

měl sem taky IFu na poště od 4. Kdybych nezavolal, poslali to zejtra zpátky. Přitom výzva nepřišla. A prej o Atlas poslal blbě, že to je zásilka, a tu nedoručuje auto s balíkama, ale doručovatelka, a ta to nemůže tahat. Boha jeho, to je bordel na té poště, zpráskat je na hromadu
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Tak to mohu potvrdit. Najednou zásilky od Atlasu chodí jako "Obyčejné psaní" a nikoliv balík. Takže to má nosit doručovatelka - ta se s tím tahat nebude a tudíž hodí do schránky jenom oznámení o uložení na poště - v tom lepším případě. Problém ale je, že když to vrátí pošta jako nedoručené, Atlas zastaví kolekci. Již se mi to stalo a u Atlasu argumentovali tím, že u vrácené zásilky nebylo napsáno aby nerušili odběr modelů - což je technicky nemožné, když to vrací pošta. To ale Atlas nezajímá.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“