Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Takže další sanita? I když ta má označení...340-4.Asi je někde chyba.
To není sanita - viz:
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jo je to tento model.
Ono to bude jako u HORSCHE.Dva modely pod jednim číslem.Buď dodávka nebo sanita
pp1 píše:Ono to bude jako u HORSCHE.Dva modely pod jednim číslem.Buď dodávka nebo sanita
Není.EMV 340 jsou dva modely různého provedení každý se Svým číslem.Stačí se podívat do přehledu...
Nevim jaký přehled máš na mysli ale v tom co mam já je pod číslem 7 167 112napsaná EMV 340-4 krankenwagen.Nic niného!
jaj to naskakují pořád modely. Už přes půl roku jsem nedostal kloudnej model, ze kterého bych měl radost. Když to tak počítám, co už jsem vycáloval za (pro mě) nezajímavé modely, tak jsem si mohl už dopřát od "aukro překupníčků" pěknejch pár kousků... jsem fakt z toho smutnej, že atlas nedokáže servírovat sbírku do dané země, tak aby byla zajímavá a sběratelé to vydrželi až do konce. Co by jim udělalo, kdyby každý 3 nebo 4 model byl pro danou zemi něčím charakteristický, že se s ním mohli v dané zemi setkat... Kde jsou Multicary, Mates, 141, Robury....???? už mám dost všech If, Fram, Horchů a jim podobných. Omlouvám se všem zde přítomným, ale musel jsem si ulevit. Vím, že to k ničemu není
Mam podobne pocity. Ale vsetky "nechcene" modely mi uz poslali, takze po EMW by mi uz mohli zacat posielat zaujimavejsie modely.
Tauič: a presne z toho dôvodu som si túto kolekciu neobjednával, ale som si kúpil len vybrané modely na eBay
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Ten přehled je na stejné stránce jako ten Tvůj příspěvek a pod 112 je EMV 340-4 sanita a 113 EMV 340-3 dodávka...Stačí se jen podívat...Vůbec se nechci zastávat Atlasu,ale stesky na pořadí modelů jsou bezpředmětné.Kdo si objednal kolekci,dostane ji postupně celou a je snad úplně jedno v jakém pořadí.A kdo ji celou nechce ,ať to vyřeší jinak,třeba nákupem na Aukru nebo jinde jako EasyDavidD.Už to tady bylo probíráno,že je pořadí modelů u každého jiné.Mě teď přišla IFA H6 sklápěč....A mimochodem,kdyby po Sobě následovaly jen ty jak se tady píše zajímavé,tak Tito sběratelé sbírku ukončí a co by Atlas dělal s těmi ostatními modely z kolekce?Atlas ani jiní prodejci nejsou charita,ale potřebujjí vydělávat Ať se to komu líbí,nebo ne.Taková je realita.I když si myslím ,že toto snad ani Atlas neřeší,protože pořadí modelů u nás je velmi chaotické a opravdu to je asi tak,jak jsou modely na skladě a jedině v Německu vyšly v pořadí podle čísel....pp1 píše:Nevim jaký přehled máš na mysli ale v tom co mam já je pod číslem 7 167 112napsaná EMV 340-4 krankenwagen.Nic niného!