Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
No supet, zas dalsich osm stovek usetrenych. V pripade Abrexu jsou to uz tisice, ktere bych za jejich vytvory utratil, kdyby za neco staly.
Za 800 Kč je to fakt smutné, když třeba IXO dokáže podobný model v kolekci Museum/CLC vyrobit téměř bez vady a poslední dobou dokonce o 200 Kč levnejsi
.
Je ovšem otázka, co udělá s výrobou a obchodem současná epidemie v Cine. Nedokážu vůbec posoudit, jaké hrozne je to ve skutečnosti. Jasně, je v tom taky politika a tu tady naštěstí máme zakazanou

Je ovšem otázka, co udělá s výrobou a obchodem současná epidemie v Cine. Nedokážu vůbec posoudit, jaké hrozne je to ve skutečnosti. Jasně, je v tom taky politika a tu tady naštěstí máme zakazanou

Jen zůstává otázka nad hroší kůží majitelů Abrexu, kteří pustí na trh zjevný šmejd; a když na objektivní chyby někdo upozorní, tak mu příspěvek smažou, na mejly nereagujou - prostě spoléhají na to, že se najde dost lidí, kteří paskvil koupí po netu nebo si ho na krámě neprohlédnou. Původně jsem připouštěl i možnost, že obrázky ne webu jsou z nějakých předprodukčních kusů - ale jak psal kolega o 2 příspěvky výše - je to asi celá série. Zajímalo by mě, kdo jim to vyrábí - protože školácké chyby - jako neprůhledná okénka nebo nesedící gumy na ráfky - to by se styděli dát i DeAgostini do časopisového modelu za 2 stovky. Vzpomínám si, jak před lety ohrnovali nos a brojili pánové z Abrexu proti časopisovým edicím, že by lidi měli raději kupovat kvalitní modely od nich než nepovedené výrobky u novinového stánku. Jaká ironie.
Našel jsem fotku z Model Hobby Praha 2018 kde Abrex vystavoval připravované novinky. První věc která mě tenkrát praštila do očí byl rozchod předních kol. Jediné co mě potěšilo že Abrex opět "sáhl" při výběru modelu do 30tých let která mám rád. Tak kdo už máte Model Škody 860 doma můžete hledat rozdíly 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem taky Abrexu kdy už vyjde 3 roky zmiňovaná Fabia R5 v 1/18. Zde je odpověď včetně jejich smajlíků.
** Dobrý den, nic se nesmí uspěchat
Zmíněný model se v naší nabídce objeví v ten nesprávnější okamžik, proto nepřestávejte být ve střehu
**
Z toho usuzují, že asi vyjde až bude jezdit veterány
** Dobrý den, nic se nesmí uspěchat

Z toho usuzují, že asi vyjde až bude jezdit veterány

Tato firma si snad ani nezaslouží takovou diskuzi, která se zde rozpoutala. 

Já vím, ale mě vždycky udiví míra pohrdání zákazníky sběrateli. Podezdřívám je že si z lidí dělají normálně srandu, tedy spíš pr*el. Teď už vždy při uvedení nového modelu projdu fázemi 1) jé, to chci 2) No není to ono, ale drobnosti buď vstřebám, nebo opravím 3) tento paskvil si strčte někam

A nepoučí se. Dnes vydali tu světle zelenou Škodu 860. Se stále stejnými chybami. To mi hlava nebere - i když si kritiku nepřipouští, tak musí vidět, že ty gumy na ráfky nesedí. A při vydání další verze modelu je to stále stejné. Asi už to mají vylisované, tak proč utrácet za opravené kusy.
Je to fakt blbě, protože jinak je to hezký modylek a moc se mi líbí barevná kombinace 

Na ČT Déčko byla reportáž z Abrexu "Jak se vyrábějí autíčka", na videu je v cca 2:00 vidět forma a odlitek na Škodu 180/200 RS.
https://decko.ceskatelevize.cz/planeta-yo
https://decko.ceskatelevize.cz/planeta-yo