Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
mám kolekci taky od začátku a bohužel V3S ještě taky nemám a docela bych jí už chtěl
Na Atlasu nové datumy..... zatím bez modelu...
Mám jako další - IFA H6 KIPPER CZ/SKtwor70 píše:Na Atlasu nové datumy..... zatím bez modelu...
-
já tam mám taky IFA H6 KIPPER ale, už bych chtěl V3Sku abych to mohl zrušit už tam nebude nic zajmavého
-
Taky mám H6 sklopka. S multikarou mě přeskočili. Jinak já osobně se těšim už jen na Romana. A pak zkusim naklikat, že mi nedošla Avia a Tatry, třeba je pošlou zas
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Já mám Pragu V3S navíc a schází mi Tatra 141. Rád s někym vyměním.
A další model v pořadí na stránkách Atlasu mám IFA H6 KIPPER
A další model v pořadí na stránkách Atlasu mám IFA H6 KIPPER
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, už tam mám taky 20/09/2013 IFA H6 KIPPER CZ/SK. V polovině října bude doma.
-
Tak za Ifu H6 jsem vyjímečně docela rád, protože ji považuji za jednu z těch, které jsou povedené a navíc se jedná o plnohodnotný náklaďák z pro mě zajímavé doby.
Někdo tady bere za samozřejmé, že se každý odběratel kolekce dostane dříve či později ke všem modelům. Já si to naopak vůbec nemyslím i když je to jen můj úsudek nestojící na žádných důkazech.
Jen viděno optikou obchodního přístupu EA k zákazníkům, není vůbec vyloučeno, že se prostě jednoho dne sbírka ukončí a bude hotovo. Ostatně v tomto případě by to bylo i oprávněné, protože nikde nebyl oficiálně žádný soupis modelů nikomu garantován. I v případě jakéhokoliv dotazu nebo problematiky na modely ve sbírce se operátorky EA vždy odvolávají na skladové zásoby. To je podle mě zásadní klíč rozhodující o počtu modelů sbírky.
Nejvíc bych byl ještě vděčný za Romana, valníkového Robura, Multicaru 22, V3S a vyloženě bych se nebránil ani Csepelovi.
Snad se té konečné třetiny sbírky dočkáme tak jako v Německu, když už jsme zaplatili tolik peněz za mnoho zbytných modelů určných výhradně Němcům.
Někdo tady bere za samozřejmé, že se každý odběratel kolekce dostane dříve či později ke všem modelům. Já si to naopak vůbec nemyslím i když je to jen můj úsudek nestojící na žádných důkazech.
Jen viděno optikou obchodního přístupu EA k zákazníkům, není vůbec vyloučeno, že se prostě jednoho dne sbírka ukončí a bude hotovo. Ostatně v tomto případě by to bylo i oprávněné, protože nikde nebyl oficiálně žádný soupis modelů nikomu garantován. I v případě jakéhokoliv dotazu nebo problematiky na modely ve sbírce se operátorky EA vždy odvolávají na skladové zásoby. To je podle mě zásadní klíč rozhodující o počtu modelů sbírky.
Nejvíc bych byl ještě vděčný za Romana, valníkového Robura, Multicaru 22, V3S a vyloženě bych se nebránil ani Csepelovi.
Snad se té konečné třetiny sbírky dočkáme tak jako v Německu, když už jsme zaplatili tolik peněz za mnoho zbytných modelů určných výhradně Němcům.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
-
No, mě třeba vynechávají ob číslo, takže to beru dycky bokem. Bral sem bokem Framo van, H3 valník, Garant valník, Robur bus, PV3S
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tak multikára už je doma a ve sbírce jí to bude slušet, je to opravdu pěkný model.