Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Uff, tak to sú hodne silné slová. Tá 110 R od DeA je nedotiahnutá do konca, keď už veľkosériové škodovky 1:43, tak taký Favorit alebo Felícia 1994 z prvých edícií od Abrexu sú hodne pred touto 110R.
-
Mě se prostě líbí. Za cenu 200 kč to je prostě bombastický model. Porovnávám porovnatelné a určitě netvrdím, že je dokonalá. Pokud by se však vyrobila v kvalitě IXO IST za trojnásobek ceny, určitě by byla její dotaženost skoro k dokonalosti. A jinak souhlasím, první modely Abrexu jsou taky dobré, ale jejich cena byla už tehdy dražší než cena erka v současnosti. Poměrem, cena - kvalita - autentičnost je podle mě erko DeA skoro na špici!
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Zdraví kolegové , tak dnes poslední model , je to docela slušná porcička těch 146kusů. Ale buďme rádi že jsou , nikdy jsem si nemyslel že Ty modely někdo vyrobí a vydá.
Udělal jsem několik fotek pro porovnání Š100 DeA vs Abrex https://plus.google.com/photos/11072006 ... 2636128753
Podle mě v tomhle případě je Abrex jednička.Ať už je to zadní maska světla poklice nízká okna atd.Nevim ale asi je dobře že se na ni nedostalo.
Je to svätá pravda, že Š100 sa - na rozdiel od Š110R - ixu, resp. deAgostini nevydarila...
POZOR.Dnes ráno jsem v trafice koupil za 69kč Tatru 603 z nové edice DeA.Budou to vlastně Kultovky v jiných barvách.Už se tady o tom psalo.Tatra je bílá s černou střechou.
Je to ta samá jako na těchto fotkách? https://plus.google.com/photos/11072006 ... 2056205697
Tenkrát vyšly je čtyři čísla jako pilotní projekt a první byl Trabant 601lim
Tenkrát vyšly je čtyři čísla jako pilotní projekt a první byl Trabant 601lim
Naposledy upravil(a) Pedro65 dne 16 zář 2015, 12:34, celkem upraveno 1 x.
Fotky se neotevřely alr jako další je za 14dní červ.Lada 2107
.pp1 píše:POZOR.Dnes ráno jsem v trafice koupil za 69kč Tatru 603 z nové edice DeA.Budou to vlastně Kultovky v jiných barvách.Už se tady o tom psalo.Tatra je bílá s černou střechou.
Koupil jsem ji i Já. A to i přesto, že mám celou kolekci Kultovek....Ale Tatru 603 můžu..... Nějak ale nechápu, co to to má být. Ta původní kolekce začínala také T603, ale verzí 3,teď 1. Stejným způsobem a za stejnou cenu.Jenže trh s modely, které už vyšly je nasycen a nové barevné varianty to určitě nezachrání. Jedině, by že by tato kolekce pokračovala jinak a to modely, které vyšly jen v Polsku, nebo Rusku , či Rumunsku , ale ne u nás. Potom by to pro sběratele, pro ty ,kteří čekali na
Škodu 110 R coupé , 105, 120, Felicia, atd. byla zpráva pozitivní. Tyto modely překupníci dnes nabízí za dvoj i vícenásobné ceny než za které se v Polsku prodávaly....Jenže pokud budou následovat modely již vydané u nás,jen jinak barevné, tak to nevidím jinak, že pro nezájem (tj. = málo prodaných modelů) tato kolekce zase skončí....