Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Koudy

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Koudy »

2.8 tam mám, ale zatím nedorazila.

Pedro65

Příspěvek od Pedro65 »

Tak už mi naskočil další model. Zatím nevím co to bude, je tam jen datum 30.8. Model avizovaný 2.8. jestě nedorazil a už mám další který by měl přijít za týden :D To je neuvěřitelná rychlost..........

Tak je tam Multicar M22 :D

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Tak já mám novou položku: 30/08/2013 BARKAS B 1000 CZ/SK

Koudy

Příspěvek od Koudy »

Tak taky 30.8 Barkas

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

jj, tak se na 30. očekávaná ofenzíva českého trhu německýma sanitkama nevyhne ani mě. Jsem z toho zklamaný, protože to je další zkurvený model o který nemám sebemenší zájem. Ale bohužel, je to furt se dokola opakující situace, jeden až dva atraktivní modely vykoupeny deseti sračkama:(
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

ja1

Příspěvek od ja1 »

To,co vyjde v kolekci už je známé.Každý tedy už ví co může očekávat,takže jde akorát o pořadi ve kterém zbývající modely z kolekce komu přijdou....Tak proč by to teď zrovna nemohl být Barkas sanita? Nemyslím si,že pořadí modelů je u E A cílené podle "atraktivnosti".Tak,jak to sleduju,je pořadí modelů různé u jednotlivých sběratelů podle začátku odběru a momentální situace a nelze v pořadí i termínech najít logiku.A výběr modelů v této edici tu už byl probírán...

Scout

Příspěvek od Scout »

Dneska dorazil Robur autobus, po sanitě barkasu zase model, který mi udělal radost.
Podle mne jeden z těch povedených modelů v této sérii.

krteček

Příspěvek od krteček »

Robur už také doma, čekám Barkas sanitku.

mirda

Příspěvek od mirda »

Dnes mi přišel Robur.Celkem pěkný model,barevné provedení super,až na to samotné nabarvení.Na třech místech otisky prstů od stříbrné barvy,linky a tečky mimo místa určení,prostě hrůza. :o Zřejmě tento model barvil nějakej patlála matlála.Oprav a dodělej si sám.Jako dálší model mám Multicar M22.Takže spokojenost. :D

ja1

Příspěvek od ja1 »

Taky mě dnes dorazil Robur autobus.Opravdu krásný kus na který jsem se moc těšil.Po rozbalení ,ale jsem zažil mírně řečeno rozčarování.Doposud mi došly všechny modely bez zjevné vady.Ale u tohoto modelu mohu jen potvrdit ,co píše Mirda,i když vady jsou trochu jiné,než u jeho modelu.U toho mého nebyly zcela dobarvené spodní hrany na větší části karoserie,dolní část přední masky měla na laku drobné oděrky a žebrování masky bylo nepříliš doře vybarvené a také byl ulomený levý stěrač a závěs pro přívěs s koulí.Naštěstí byly uvntř blistru,takže jsem vše opravil a dodělal.Největší závada byla ale na předním okně,kde byla skvrna od vteřinového lepidla.Nejprve jsem uvažoval,že budu model reklamovat,ale pak jsem zkusil skvrnu rozleštit pastou.A povedlo se,na skle zůstala jen malá tečka,o které vím jen Já a nikdo jiný ji nenajde,pokud oní neví.Takže následně jsem odstranil i další nedostatky a model reklamovat nebudu.Jen do opravy nabarvení žebrování masky se mě moc nechtělo.To není totiž zrovna jednoduché.Mám už to za sebou u polské verze Robura,kde se mi to sice povedlo,ale až na třetí pokus,tak,abych byl spokojený.Nakonec jsem to udělal a hned napoprvé.Je to každopádně škoda,že opravdu krásný model je pokažený lajdáckým zpracováním...Jak ale píšu doposud jsem měl všechny modely bez vady....Má někdo jiný stejné zkušenosti s tímto modelem, nebo jsem jen Já i Mirda narazili na zmetek? Napište.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“