Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Otázkou je, co je to dlouho? Já mám poslední psanou zásilku s datem 2.8., ale dnes mě naskočila na 16.8. nová zásilka motorek. Takže je třeba asi čekat i když podle mě v tom mají hrozný nepořádek a pořádně nevědí jak celý systém funguje a je nastaven.
Kamarád jel na delší čas do zahraničí a proto chtěl kolekci vypovědět. V zákaznickém portále mu to nabídlo možnost tříměsíčního přerušení bez potřeby vypovězení, kterou tedy s nadšením využil.
Realita je však taková, že zákaznický účet má stále otevřený, zásilku nedostal už skoro 5 měsíců a operátorka na telefonu mu sdělila, že zákaznické číslo, kterým se identifikoval v jejich databázi neexistuje. Když psal ze svého zákaznického portálu zprávu tak mu došla na mail odpověď, že neuvedl své jméno, proto nemůže být jeho žádost vyřízena.
Nakonec to dospělo do stadia, že ten účet existuje, ale je psán na nějakou paní s jeho příjmením v ženském rodě, která však bydlí na opačné straně republiky a dotyčný s ní nemá nic společného.
Omlouvám se za dlouhosáhlé vysvětlování, chtěl jsem tím pouze naznačit, že hledat u nich nějaký systém je skoro nemožné a hlavně úplně nejlepší je se svým účtem nic nedělat, protože pak hrozí obrovské riziko, že se celá kolekce přeruší a člověk se nedovolá ničeho.
Kamarád jel na delší čas do zahraničí a proto chtěl kolekci vypovědět. V zákaznickém portále mu to nabídlo možnost tříměsíčního přerušení bez potřeby vypovězení, kterou tedy s nadšením využil.
Realita je však taková, že zákaznický účet má stále otevřený, zásilku nedostal už skoro 5 měsíců a operátorka na telefonu mu sdělila, že zákaznické číslo, kterým se identifikoval v jejich databázi neexistuje. Když psal ze svého zákaznického portálu zprávu tak mu došla na mail odpověď, že neuvedl své jméno, proto nemůže být jeho žádost vyřízena.
Nakonec to dospělo do stadia, že ten účet existuje, ale je psán na nějakou paní s jeho příjmením v ženském rodě, která však bydlí na opačné straně republiky a dotyčný s ní nemá nic společného.
Omlouvám se za dlouhosáhlé vysvětlování, chtěl jsem tím pouze naznačit, že hledat u nich nějaký systém je skoro nemožné a hlavně úplně nejlepší je se svým účtem nic nedělat, protože pak hrozí obrovské riziko, že se celá kolekce přeruší a člověk se nedovolá ničeho.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

-
ja som mal napríklad dieru od 29.3. do 14.6. a to som s účtom nič nerobil
teraz mám poslednú položku z 2.8.

třeba u mě je to poslední Karaz z 5.7.
pro sberatel21: jaký model motocyklu ti naskočil toho 16.8? Díky.
-
Simson Star
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

Další model následuje - v zákaznickém sektoru je již datum 23.8. - model zatím neuveden..Tauič píše:třeba u mě je to poslední Karaz z 5.7.

Mi a kolegovi naskočili přeskočené Barkas B 1000 sanita
-
úúúúúú, konečne mi naskočilo niečo lepšie, 23.8.2013 Robur LO 3000, keď nie valník, aspoň autobus 

Tak a mám doma Robura z polských kultovek.Model sám o sobě je to pěkný ale to zpracování...Model je opravdu je opravdu ošizen o některé detaily,čemuž odpovídá cena a něco bylo patrné i z fotografií modelu a konec konců šikovný modelář si model dodělá.Holt za málo peněz málo muziky...Co však nechápu je sestava modelu.Alespoň u toho mého byla kabina na rámu skloněna vpřed a to pod dost velkým úhlem.Myslel jsem ,že to je jen přitažením šroubů,jako to bylo v případě Ify W 50 L,nebo Matesa ,kde stačlo příslušný šroub trochu povolit a vše se srovnalo.Jenže tady úchyty kabiny na rám jsou udělány tak,že pokud výstupek na rámu zapadá do drážky v kabině,jak by mělo být,tak je kabina skloněná dopředu.Rovně na rámu je tehdy,když se výstupek opírá o dolní hranu karoserie.Vzadu je kabina nasazena okem na čep,tam to tedy posunout nejde Jenže pak kabina není vpředu vůči rámu fixována a je potřeba kabinu v tomto místě k rámu přilepit.Docela by mě zajímalo,jestli to tak mají všechny modely.Máte někdo jinou zkušenost než já? Moc to nechápu protože Robur od Atlasu je na všech fotkách v pořádku s kabinou rovně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dorazila už někomu zásilka avizovaná na 2.8. ?