Editions Atlas Collections 1:43
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak dostanu taky model KRAZ 256. To jde.
Jde mi taky Horch, jsem zvědavý jestli to bude taky jiná barevná verze než v D a bez log tak jak to bylo u Horchu pošty.
-
Mě nejde nic, jen Barkas. Takže kdyby Horcha H3 valník někdo náááhodou nechtěl, tak já ano
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Já se klidně zase vzdám
Horcha H3 valník můžu nabídnout mám ho navíc.
Pokud někdo bude mít valník IFA HORCH H3APW navíc k prodeji rád si jí vezmu, neb mne zatím nenaskočila..
V pátek vyšel v polských speciálech kultovek Star 20.Je v měřítku 1:43.Velikostí je jako naše Avie.Náklaďák je to ale děsně ošklivej už v předloze,takže model to již moc nevylepšil.Přesto jsem ho,když jsem měl tu příležitost,koupil.Je v ceně kultovek.Jinak bych ho nebral.Je opravdu ošklivej...A pokud vím tak u nás nejezdil.I když kdo ví,jestli se k i k nám nějaký kousek nedostal přitehdejším nedostatku aut....Tak to ale vzpadá,že Robur,který má vyjít v základní řadě polských kultovek, bude opravdu 1:43 a za stejnou cenu,jako ostatní.Potvrzuje i to,že poslední ohlášený model v polské edici je Multikar 25,který je úplně stejný jako od Atlasu,resp.jen u něj není vybarvený interiér a výfuk...Takže IXO-IST,Atlas a De Agostini jsou stejné modely lišící se detaily a úrovní zpracování.IXO-IST je tedy 1.jakost,Atlas 2.jakost a De Agostini 3.jakost...U těch nákladních a dodávkových aut určitě... A tomu odpovídjí i ceny....Nakonec se s tím ani netají,neboť na prakticky všech Atlasových modelech je na podvozku logo IST.Je to obchodní trik,kterým se přilákají i Ti ,kteří by IXO z různých důvodů za tuto cenu nekoupili a na druhé straně se prodají i modely,které mají mírné vady,které by jinak skončily zpět v tavící peci (kovové časti),nebo v drtič(.plastové).
V Plzni teda jeden šedivý Star 20 jezdil. Byl tak ošklivý, až byl krásný
Tak to je opravdu zajímavá informace.To,že by se mohl Star 20 objevit v provozu i u nás jsem vyslovil proto,že v padesátých a šedesátých letech byl u nás nedostatek nákladních autmobilů,takže podniky braly vše,co mělo kola.Nikdy jsem ale toto auto neviděl a do nedávna ani netušil,že existovalo.Mimochodem s tou ošklivostí neby tento typ lsám.Podobně ošklivá byla Tatra(ale spíš neTatra)116.Naštěstí zůstalo jen u prototypů.Je ale pravda,že i ta Tatra byla tak ošklivá,až byla Svým způsobem hezká.Třeba by jsme si na to zvykli----
Dnes dorazil Barkas B 1000 SMH-3 sanitka mám jeden navíc pokud má někdo zájem zpracování vypadá velmi slušně .