IXO Museum
Re: IXO Museum
Ještě má být stejné Volvo v modro zelené, ale snímek modýlku jsem v té barvě bohužel nenašel. Možná bude taková:
Bos robil ho tiež a mal v názve Jensen, podľa fabriky, kde alebo u koho sa vyrábal.
Chcel som ho tiež, no akosi som to vtedy nestihol. Snáď natrafím na peknú farbu a cenu.
Ale stále platí, že kombi je krajšie.
Chcel som ho tiež, no akosi som to vtedy nestihol. Snáď natrafím na peknú farbu a cenu.
Ale stále platí, že kombi je krajšie.
To jo, ale to je ten před faceliftem. Volvo P1800 S se už vyrábělo ve Švédsku. Pozná se na první pohled podle rovného předního nárazníku a nezahnuté boční lišty. Jinak souhlas. Kombík se mi taky líbí víc a skutečný vůz bych pořídil s automatem. U modýlku je to jedno
Ten původní od Jensena mám taky, ale Norev. To tam ještě vyráběli parádní klasiky

Ten původní od Jensena mám taky, ale Norev. To tam ještě vyráběli parádní klasiky

Na stránkách IXO je ke stažení "americký" katalog. Fakt výživné. Navíc "je super", že se evidentně shlídli v měřítku 1:64. 

Viděl jsem. Je to děs! Hodně podobný jako ten z veletrhu 

Tak ta druhá barva bude tmavě zelená. Asi nebude hezká pro každého, ale mě se líbí víc, než červená:
Už jsem objednal tmavě zelený 

Je to jeden z mála modelov, ktorému sluší aj tmavá farba.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Dneska jsem vybalil Mercedes. Je to pěkný modýlek a moc se mi líbí barva. Mám fakt radost! I podle váhy je poznat, že je to pořádný kus auta: