Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Ešte niečo k tomu eRku, toto lepia odspodu:
Tak R-ko De-A je doma. Vypadá ještě líp ,než na fotkách. Tvarově super a dá se postavit ke klasické 110,která se Abrexu myslím povedla, ale hlavně vedle 130 RS!!! prostě po této stránce paráda. Ošizeny jsou trochu detaily, podobně, jako i u ostatních modelů De-A v porovnání s IST, ale s tím se vzhledem k ceně počítá. Doufejme jen, že R-ko vyjde i v české edici. Snad jo, když už je v seznamu modelů, které budou vydány i Embéčko. V každém případě je tento model podle mě nejlepší ze všech tří stávajících modelů v poměru cena a provedení. NEO má až na přední masku nejlépe propracované detaily ale ta cena!!! Asi nejhůř dopadne v tomto srovnání Abrex. Podle mého je Abrexácké R-ko jejich nejnepovedenější model a mohou být rádi za to co prodali. Teď už tento model koupí málokdo....Já ho mám, ale už bych ho nekoupil....
Dají se objednat modely přímo z Polska? Když ano,tak jak a za kolik.Díky za info.
Já jsem R-ko koupil na Aukru za vcelku příznivou cenu. Netuším tedy, zda je možno modely v Polsku objednat. Ale pokud jsem narazil na někoho, kdo polské modely prodával, měl je z Polska přivezené, nakoupené v trafice a všichni měli do Polska kousek. Podobně to bylo s rumunskými modely....Jak tyto modely získávají do našich E-shopů taky nevím. Tam jsou ale obvykle ty žádané dost předražené. Myslím si ale, že všechny modely, které vyšly v Polsku vyjdou i v naší verzi. Pokud je R-ko autorizováno Škodovkou (nálepka na spodní části blistru),pak by tomu nemělo ani u nás nic bránit. A v tom případě by u De-A byli blázni tato auta u nás nevydat. Za tu cenu si ji koupí i Ti, kteří modely jinak nesbírají,ale měli toto auto doma...Však třeba po Tatraplánu se všech trafikách jen zaprášilo...
-
Keďže kopírujete maďarskú sériu a tá už končí a bez tohoto modelu, tak pochybujem, že tieto škodovky sa dostanú do Čiech. Myslím, že takisto skončí aj táto séria predčasne.
V Maďarsku už ohlásili koniec? Modely predsa dopĺňajú niekedy aj na poslednú chvíľu. Teraz bol konečne aj Trabant 1.1
Trabant v Maďarsku bol, ale s polskými značkami, čo naznačuje, že kvôli Maďarsku už nechceli mať žiadne výdavky naviac. Pôvodne sa séria mala končiť číslom 145, Octaviou, ale nakoniec tam vsunuli ešte Trabanta.
Chlapci, netrepte neoverené povesti - na stránke deagostini.hu sú ZA Trabantom 1.1 avizované :
145) FIAT 125P 4x4
2015.04.21-től az újságárusoknál
146) ŠKODA OCTAVIA
2015.05.05-től az újságárusoknál
a s tými ŠPZ-kami je to asi aj tak, že čo zostane z remitendy napr. v Česku alebo Poľsku, použije sa., len sa obmení časopis ...
145) FIAT 125P 4x4
2015.04.21-től az újságárusoknál
146) ŠKODA OCTAVIA
2015.05.05-től az újságárusoknál
a s tými ŠPZ-kami je to asi aj tak, že čo zostane z remitendy napr. v Česku alebo Poľsku, použije sa., len sa obmení časopis ...
-
Chalpče trochu slušnosti by nezaškodilo. Čítal si pozorne, čo napísal Speed? Medzi tieto modely, čo si objavil na maďarskej stránke neplánovane vsunuli Trabant čo vyšiel minulý týždeň. Na stránke boli posledné 2 modely už zavesené dávnejšie.
K tým neovereným povestiam. Vieš o tom, že predplatitelia už dostali so zásielkami listy, kde im oznamujú, že séria končí?
K tým neovereným povestiam. Vieš o tom, že predplatitelia už dostali so zásielkami listy, kde im oznamujú, že séria končí?
Nie som si vedomý nejakej obzvláštnej neslušnosti (mimochodom od kedy si tykáme ??), inak necháme sa prekvapiť, čo vlastne bude ...