Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak já mám tuhle:
A kolega v práci dostal tuto:
Možná by nebylo špatný udělat přehled toho co vyšlo
A kolega v práci dostal tuto:
Možná by nebylo špatný udělat přehled toho co vyšlo
Ja som napočítal dokopy zatiaľ 32 modelov.
Tie Ifi by mali byť 2 rozličné modely (rozličné farbou a detailami).
1. IFA HORCH H3A (niekedy aj s potlačou nemeckej pošty, záleží od kusu)
2. IFA HORCH H3A SW2
Tie Ifi by mali byť 2 rozličné modely (rozličné farbou a detailami).
1. IFA HORCH H3A (niekedy aj s potlačou nemeckej pošty, záleží od kusu)
2. IFA HORCH H3A SW2
Tak tu šedivou jsem ještě nikde neviděl.Ta žlutá byla už na plakátu,který byl Ifě W50L.Je to stejný typ,ale modely se liší umístěním "kastlíků" na pravém boku a černou střechou nákladového prostoru.Podle obrázku na té šedé chybí nejspíš stejné věci,jako u žluté.Tedy vpředu určitě,vzadu to není vidět.Někdo s tím možná nebude souhlasit,ale Já bych to asi nepočítal,jako další model,ale jen odlišné provedení jednoho modelu.stejně jako u dvou verzí EMW.
-
Ahoj všem. No nevím zda tento model považuje E.A.C. za nový, v každém případě je tohle provedení jiná řada. Vychází ze stejného typu IFA H3A, ale tohle je provedení SW2. Ta černá část střechy byla totiž ve skutečnosti koženka, která se nechala stáhnout. Mírné zvlnění této stahovací části je na modelu "naznačeno". Ve variantě SW2 ale bylo vyrobeno velmi málo kusů. O něco více kusů se udělalo vozů v provedení SW, to mělo normální střechu se zahrádkou.
Někde mám zašitou fotografii vozu H3A SW2 se staženou střechou, až to najdu tak ji sem dám.Zatím jen fotografie H3A a H3A SW.
Ahoj Pavel.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Někde mám zašitou fotografii vozu H3A SW2 se staženou střechou, až to najdu tak ji sem dám.Zatím jen fotografie H3A a H3A SW.
Ahoj Pavel.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Poučné obrázky.Dík za informace.Taky jsem na obrázcích myslím objevil přední směrovky.Ty totiž jsou i na modelu,ale zaměněné za zpětná zrcátka! Zdály se mě na zrcátka nějaká úzká.To,co je vydáváno na modelu za zpětná zrcátka jsou tedy výkyvná směrová světla,tzv.kývačky.Na první fotce je totiž vidět kruhové zrcátko nad touto směrovkou...A pak kde soudruzi z NDR udělali chybu...
Přijelo malý Framo a jako další mam psanou Ifu S 4000 Minol
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám od dnešního dne psanou Ifu S 4000 Minol na 14.6.
Mne ako dalsi pride BARKAS B 1000. Minol uz mam.
Dnes mi přišel model model IFA Horch H3A SW2 v tom šedém provedení.Zajímalo by mě,jak je možné,že někomu přijde tahle varianta a někdo má zase žlutej model pošty.Jak to v E.A. rozdělují.Jako další mám taky model Barkas B 1000.Trochu rozpaky,protože mám dva tyto modely z kultovek.
-
V německu Barkas vyšel jako sanita, ne jako mikrobus, tak doufám, že i u nás to bude jako sanita
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18