Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Ty ceny tam jsou špatné, já tam volal jak je to s dodáním, přepojili mě přímo na obchod - paní mě zjistila co mají - druhý den jsem tam jel a 3x V3S a 2x Avia Policie jsem platil 3388.-Kč. Minulý týden jsem si objednal ještě jednu V3S a platil jsem 726.-Kč -. Pondělí - udělal jsem objednávku mailem. Úterý - paní mě zaslala fakturu pro platbu - platba a odeslání potvrzení z banky zpět -. Čtvrtek - vyzvednutí modelu v Přelouči. Telefon najdeš v kontaktech. (nefunkční link odstraněn adminem)
sakra, Přelouč mám krapet z ruky. Poštou určitě neposílají co?lada píše:Ty ceny tam jsou špatné, já tam volal jak je to s dodáním, přepojili mě přímo na obchod - paní mě ...
-
Tak to jsou tedy bombastické ceny. Hned bych si ještě nějakou V3S koupil, protože mám ty modely rád. Souhlasím s tím, že svého času Abrex vyráběl úžasné modely a právě těmto modelům se dá jen málo vytknout.
Vidím, že Fox opět nezklamal. Pokud je Avia prodává maloobchodně za 600 kč tak je musela Foxu prodat ve větším odběru za méně a ten si pak nasadil minimálně pětistovku na model. I takto se vydělávají peníze. A to jsem si myslel, že má tisícovka je úžasná cena:).
Vidím, že Fox opět nezklamal. Pokud je Avia prodává maloobchodně za 600 kč tak je musela Foxu prodat ve větším odběru za méně a ten si pak nasadil minimálně pětistovku na model. I takto se vydělávají peníze. A to jsem si myslel, že má tisícovka je úžasná cena:).
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

Asi už jsou V3s vyprodaný, ráno jsem si chtěl objednat v avii ještě jednu skříňovou a bohužel už nejsou.
Moc se mi líbí zbarvení Škodovek z letošního Monte, tak jsem nakonec neodolal a objednal bílou R5 a čekám, až budou hotové české obtisky.
České obtisky? Co je tím myšleno? Resp. kdo je připravuje? Hotový model nabízí Špacír, Obtisků je dostupná celá řada, ale na všech jsou chyby a většina je značně nekvalitních.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Z letosniho RMC bude mit R5 IXO, pry v kvetnu.
Narazil jsem na FB na tuto diskuzi -K.Arno píše:České obtisky? Co je tím myšleno? Resp. kdo je připravuje? Hotový model nabízí Špacír, Obtisků je dostupná celá řada, ale na všech jsou chyby a většina je značně nekvalitních.
Olda Bartoníček - Jinak kdo by se pouštěl do upravy modelu sám.. doporučuji si zakoupit dekaly od model43 nebo počkat na dekaly od Ivo Ovčáček které budou kompletní. Dekaly od Rally Miniatures jsou katastrofalni určitě si je nekupujte jsou sice o pár euro levnější ale to se projevilo v kvalitě dekal se trhá . I tyhle dekaly se nevyhnuly chybě v nápisu nad oknem

Ivo Ovčáček - Ty proužky kapota a střecha su nějaké tenké
Olda Bartoníček - tak je uděláš doufám tlusčí:-)
Tak jsem oslovil p.Ovčáčka a teď čekám až dá vědět, že jsou obtisky k dispozici.
Novinka od Abrexu JAWA 20/21, doufejme, že budou lepší než forman (nefunkční link odstraněn adminem)
Vypadají pěkně, ale ta cena je už docela vysoká...