IXO Museum
Re: IXO Museum
Asi tak, ale když uvedu nesrovnatelné, tak bych taky nevěřil, že dojde v oblasti hudebního průmyslu k renesanci černých desek a dokonce i magnetofonových kazet. Myslím, že naděje pořád je 

No, uvidime. Ale klasicke zavedene firmy, co vyrabely modely (z kovu), jdou do kopru. Otresnym pripadem je treba Norev. Mam od nej par veteranu, i dve placky LM 1:18. Soucasna produkce, naprosty otres. A prezentace na webu tez hruza. Nevite, on Norev nekdo koupil? Nejaky hrackarsky moloch?
Po roční čekání je už dostupný vytoužený modýlek z kolekce Maxichamps:
Jasně, DeTomaso Pantera 1974. Ještě je v černé barvě, ale tady jsem se rozhodl bez váhání
Jasně, DeTomaso Pantera 1974. Ještě je v černé barvě, ale tady jsem se rozhodl bez váhání

Objednáno. Už se děsně těším:
To by mě zajímalo, kam se ztratil? Zvláštní je, že třeba kamiony vydají vždycky :roll
Nebo snad už byl?
Nebo snad už byl?
Tak jsem po čae zabrousil na fb IXO - a zjistil jsem, že ta avízovaná americká série už má první asi 4 modely - jsou to auta označovaná jako Muscle Cars. Nic pro mě. Jinak série má označení U43RDC...
Dělal jsem si naděle, že by v sérii mohla být luxusní velká americká auta jako Cadillac, Lincoln, Imperial nebo De Soto. Zatím nic.
Dělal jsem si naděle, že by v sérii mohla být luxusní velká americká auta jako Cadillac, Lincoln, Imperial nebo De Soto. Zatím nic.
Souhlas. Taky jsem koukal. Stejně je to nejspíš odvar z jiné kolekce. Tady jsem ulovil ukázku:
Co tam asi bude? Když půlku expozice zabere závoďák, tak tam asi moc k vidění nebude:
No ja si iluze nedelam, uz minuly rok byl veletrh ohledne modylku celkove o nicem (nejen IXO). Uz jsem i zapomnel, ktery den se otevira pro verejnost? Ve ctvrtek?
No, na FB IXO mají, co je v těch krabičkách

Jinak tam mají i video se svou vitrínou. Očividně se shlédli v měřítku 1:64. Ty modely vypadají jako "angličíáky" co mi naši kupovali v tuzexu před půl stoletím.