Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Ten zákryt by měl být shodný s modely od Foxtoys co používají na Škodu 706 RT, alespoň podle mého zhrubného posouzení, když jsem je dal vedle sebe, mají cca 8,4x18cm vnitřní rozměr základny. Ale například Tatra 148 se pod něj asi nedostane, protože je moc dlouhá a kryt je zkosený. Budu to muset zkusit. Ale jestli prodají jenom krabičku, tak to nevím.
Jinak dneska je už zase k mání Avia 21F ( z edice auto ve službě ) s ruskými nápisy na bocích, SPZ a v blistru ( 450,- ), nevím kolik jich mají, ale hned jsem si jednu objednal. Myslím, že za ty peníze bude dobrá.
Tatra 141 se dá koupit taky, ale ta cena je 1500,- a nedá se s tím nic dělat. Je to lákavý, ale myslím, že od Atlasu za ty peníze je to docela brutální. Já do toho tedy nejdu. Tu 148 (za tu jsem dal 900,-) jsem vracel a stejně i ta druhá nic moc. Docela mě to zklamalo.
Jinak dneska je už zase k mání Avia 21F ( z edice auto ve službě ) s ruskými nápisy na bocích, SPZ a v blistru ( 450,- ), nevím kolik jich mají, ale hned jsem si jednu objednal. Myslím, že za ty peníze bude dobrá.
Tatra 141 se dá koupit taky, ale ta cena je 1500,- a nedá se s tím nic dělat. Je to lákavý, ale myslím, že od Atlasu za ty peníze je to docela brutální. Já do toho tedy nejdu. Tu 148 (za tu jsem dal 900,-) jsem vracel a stejně i ta druhá nic moc. Docela mě to zklamalo.
-
díky, pokusím se taky porozhlédnout, ale na nějakých stránkách jsem viděl jen samostatnou kompletní krabičku za cenu okolo 500. Takže pokud se to pohybuje v takových relacích tak si nechám zajít chuť.
Teď nějak nechápu, proč jste dal za 148 900kč?
Jinak já Avii koupil o několik dní dříve za cenu 499, ale i s časopisem a ve velmi dobrém stavu. Ten model opravdu doporučuji, vypadá velmi pěkně. Není to žádná laciná předělávka, ale autentická Avia Furgon. Samozřejmě se jedná o kvalitu DeAgostini, takže určité nepřesnosti při sestavování modelu lze vypozorovat, ale není to nic dramatického. Možná to chce mít i štěstí na výběr toho správného kusu.
T141 se opravdu prodává za tuto cenu a podle mého názoru se vzhledem k okolnostem nedá očekávat, že tržní cena klesne. Smířil jsem se s tím, že ji nejspíš vlastnit nebudu, protože za tyto peníze to v kvalitě ATLAS dávat nebudu. Možná se dočkám plnohodnotného modelu v rámci kolekce IXO-IST. Nedá se vyloučit i opětovná distribuce od ATLASu, protože např. Liazky se právě v těchto dnech opět distribuují - sám jednu reklamovanou očekávám.
Teď nějak nechápu, proč jste dal za 148 900kč?
Jinak já Avii koupil o několik dní dříve za cenu 499, ale i s časopisem a ve velmi dobrém stavu. Ten model opravdu doporučuji, vypadá velmi pěkně. Není to žádná laciná předělávka, ale autentická Avia Furgon. Samozřejmě se jedná o kvalitu DeAgostini, takže určité nepřesnosti při sestavování modelu lze vypozorovat, ale není to nic dramatického. Možná to chce mít i štěstí na výběr toho správného kusu.
T141 se opravdu prodává za tuto cenu a podle mého názoru se vzhledem k okolnostem nedá očekávat, že tržní cena klesne. Smířil jsem se s tím, že ji nejspíš vlastnit nebudu, protože za tyto peníze to v kvalitě ATLAS dávat nebudu. Možná se dočkám plnohodnotného modelu v rámci kolekce IXO-IST. Nedá se vyloučit i opětovná distribuce od ATLASu, protože např. Liazky se právě v těchto dnech opět distribuují - sám jednu reklamovanou očekávám.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

Chci se zeptat,kde prodávaj tu Avii Furgona.Nedaří se mi to nikde najít.Předem dík za Informaci.Zatim to budu skoušet hledat. 

-
zkus www.automodels.cz
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

Tak 32 modelov je zatiaľ v sérií úžitkových vozidiel.
Ifa Horch H3A SW2 mi nejako unikla...
Ifa Horch H3A SW2 mi nejako unikla...
Aj tu je Avia
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Niekedy na budúci týždeň budm mať čas, tak ho skúsim skopírovať, dám ti potom SZmike.i píše:rocs: nevedel by ho skopčiť? stačilo by do .avi. Mne neprišlo a rád by som si ho pozrel
-
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni se na moje stránky (rubrika "KOUPÍM-PRODÁM"), třeba budeš mít štěstí a domluvíme se.mirda píše:Chci se zeptat,kde prodávaj tu Avii Furgona.Nedaří se mi to nikde najít.Předem dík za Informaci.Zatim to budu skoušet hledat.
-
By mě zajímalo jaká serie bude nasledovat po náklaďácích?
Díky za informace a nabídku ohledně Avie.Model jsem již objednal.Jsem zvědav na jeho provedení v porovnání s modelem Avie od Atlasu.