Abrex - nové modely

Odpovědět
Speed

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Speed »

Tak áno :(
Ono by to potrebovalo lepšie, zaostrené fotky a nie tak detailné zblízka, ale konečný výsledok sa mi javí ako podpriemer.
Model mi pripomína poskladanú a nalakovanú stavebnicu.

Na druhej strane aspoň existuje a pokiaľ sa bude kvalita zvyšovať, budem len rád. Lenže obávam sa že zberatelov nebude zaujímať genézia modelu, pri kúpe rozhoduje len pomer ceny a kvality.
Abrex sám môže za vzniknutú situáciu, pretože v posledných piatich rokoch si nepodarkami riadne pokazil svoje ťažko vybudované renomé. Presvedčiť ľudí, aby kupovali menej vydarený model za dvojnásobnú cenu oproti typom ako Favorit či 1000MB, nebude vôbec ľahké.

Šmidke

Příspěvek od Šmidke »

Tak nevím. Foťák dokáže nedostatky i dost zvýraznit, ALE že na "limitku" dokážou použít přelepený podstavec asi z Fabie - tak to je mazec.... :o

Bambola

Příspěvek od Bambola »

Malér se čekal, ale tohle jim snad ani nepřeju. Udivuje mně, že to vůbec vypustili do světa a to nemluvím o té ceně. Vypadá to stále jak zkušební serie. Když na tom u Abrexu budou ještě tak 24 měsíců dělat vývoj, tak to bude dobré. Napadá mě snad jestli neměli zůstat v té Číně. Fabia R5 je povedený model.

Speed

Příspěvek od Speed »

Otvory na prednej maske by mali byť umiestnené nižšie, mali by byť aj užšie a emblém umiestnený medzi a nie nad otvormi.
Tieto nepresnosti dodávajú modelu falošnú tvár.

kastanek

Příspěvek od kastanek »

Nechci kritizovat Abrex, modely až do současnosti měl pěkné, stodvacítka, Favorit, stovka, 1203, ale ten Forman je na úrovni kultovek, možná trochu lepší. Fotografie nezkreslují, opravdu to tak vypadá. Neřešil bych cenu 1000 Kč, je to limitovaná série a za tu se platí. Myslím, že cena bude okolo 500-600 Kč a to je za tuto kvalitu (nekvalitu) moc. Abrexacký Favorit vypadá vedle Formana jako Minichamps.Já jsem objednávku zrušil.

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím kolegové , tak dnes došla zásilka z Abrexu .Na živo vypadá Forman o sto procent líp než co tu proběhlo na foru za fotky !!! Konečně a snad další model bude ještě lepší . Díky !!!.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dodo a jaké číslo kusu máš??

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím ,tak mám 0164/1998 .Jediná chybka že nejsou tak výrazný blinkry na předních světlech ale fixem jsem napravil.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dodo nafot i toho Formana, ty první kusy byla dle fotek katastrofa

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

na Formana také čekám a osobně si nemyslím, že je to tak strašné jak se na netu prezentuje a to už vůbec nemluvím o tom přiblblém FB a jeho imbecilních komentářích. V dnešní době je moderní vysedávat u těchto sociálních sítí, číst a komentovat všechno možné a pokud možno na úrovni žumpy. Abrexu někdo cíleně škodí a snaží se ho špinit prostřednictvím těchto "modeních" technologií.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“