Poslední přírůstky
Re: Poslední přírůstky
Porsche 911 Targa - 1977 (PMA Minichamps 1/43)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Renault Fluence-Mégane III
Spark 1/43:
2x Porsche 935
Lotus 62
Bizzarrini Manta
P911 Turbo S LM (to som nechcel, napisal som zly objednavaci kod a miesto P935 mam P911, sice je pekne, ale nepodoba sa P 935)
2x Porsche 935
Lotus 62
Bizzarrini Manta
P911 Turbo S LM (to som nechcel, napisal som zly objednavaci kod a miesto P935 mam P911, sice je pekne, ale nepodoba sa P 935)
911 nesbíráš?
Porsche zbieram hlavne v 1:18.deesse23 píše:911 nesbíráš?
V 1:43 z Porsche iba typ 935. A to len od Sparku, Ebbra a rozmyslam nad True Scale. Aj tieto typy robi uz vselikto, tak som to musel nejako vyhranit.
Este som uvazoval nad 934RSR, tych je zatial malo, tak snad by som aj mohol. Okrem tejto odfotenej P911 mam jednu bielu Gembalu od Sparku.
Tvoje 1:43 su velmi zaujimave, hlavne zavodne starsie typy, resp. aj tato Tvoja posledne uverejnena policajna P911.
Tak sa tesim, za sa snad nieco podobneho zjavi v 1:18 a v duchu chvalim pocim, ze sa dal AA do raritnej Porsche F1. To bola taka mala seda myska z Norimbergu, ktoru moc ludi este neocenilo.
..jeden model pro taťku:
Porsche Cayenne S - Feuerwehr - 2002 (PMA Minichamps 1/43)
Porsche Cayenne S - Feuerwehr - 2002 (PMA Minichamps 1/43)
máš pěkné modely a v 1/18 už fakt vyniknou.. A sbíráš jen Porsche nebo i jiné značky? Reaguji na Tvůj příspěvek o zásilce z Otika..Vlad píše: Porsche zbieram hlavne v 1:18.
V 1:43 z Porsche iba typ 935. A to len od Sparku, Ebbra a rozmyslam nad True Scale. Aj tieto typy robi uz vselikto, tak som to ...
U Porsche jsem zatím jen u 1/43 a nejvíc se mi právě líbí období 356 a klasické 911, viz mé příspěvky
O Sparku taky už uvažuji, viděl jsem od nich zatím jen 356 a dost se mi líbily, vedle PMA mají ještě propracovanější detaily.. A vlastně jsem viděl i Gemballu v různých barevných verzích modelu GT, taky dost slušný.. Všechny modely od Spark jsou resin?
Měl bys ještě nějaké fotky modelů od Ebbra a True Scale? Tyhle firmy moc neznám..
Spark je vsetko rezin, su velmi detailne voci inym kovakom, ale tiez tam najdes sem tam nejake nezrovnalosti, no prevazuju klady. Hlavne sa mi paci, ze Spark ma povacsine 935-ky karosarsky rozdielne, nie ako Minichamps alebo Ixo-Fujimy co ponukaju jednu variantu. Spark je inac moja oblubeny vyrobca, mam od neho slusne koleckie zo znacieka ako De Tomaso, Aston Martin, TVR, Abarth, ... Sem tam sa daju zohnat vo zlavach ci uz v nemeckych shopoch alebo aj vo FT.
Ebbro je podla mna o nieco lepsie ako Minichamps, teraz ma v ponuke dve nove P935. True Scale zatial robi zo svojej netovej ponuky len jednu P935 v 1:43, tu este nemam. Ale ma v plane vyrabat zaujimavy typ P935 - LT1.
A tu su moje starsie 4ks Ebbra.
Ebbro je podla mna o nieco lepsie ako Minichamps, teraz ma v ponuke dve nove P935. True Scale zatial robi zo svojej netovej ponuky len jednu P935 v 1:43, tu este nemam. Ale ma v plane vyrabat zaujimavy typ P935 - LT1.
A tu su moje starsie 4ks Ebbra.
foxtoys Bugatti Type 32
Taktéž už ho mám doma:)