Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
To asi jo,ale na té jedné fotce z toho odkazu je průvodní leták v češtině...S největší pravděpodobností je to tedy sběratelská serie pro český trh...
Áno a práve preto som to sem dal, lebo leták je v češtine. Inak už dlhšie je možné si tento model na eBay z HongKongu objednať len tá cena
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Myslím, že to bude československá kolekcia tejto, čo je v nemecku: (nefunkční link odstraněn adminem)
Už dlhšie čakám kedy to vydajú.
Kvalitatívne je nato lepšie ako kultovky o trocha menej ako IST. Za dvacku ujde.
Edit: na začiatku, keď vyšli nákladné vozidla dávali k prvej/druhej zásielke aj DVD. Má ho niekto?
Už dlhšie čakám kedy to vydajú.
Kvalitatívne je nato lepšie ako kultovky o trocha menej ako IST. Za dvacku ujde.
Edit: na začiatku, keď vyšli nákladné vozidla dávali k prvej/druhej zásielke aj DVD. Má ho niekto?
mike.i - to si práve nie som istý, lebo to má iný / nový prebal.
K Ife mi došlo DVDmike.i píše:Edit: na začiatku, keď vyšli nákladné vozidla dávali k prvej/druhej zásielke aj DVD. Má ho niekto?
Prebal to má nový, to je pravda. Možno je to ale prebal pre ČR/SR. Uvidíme.
Mne pripomína tú séria tá drevená podložka...
rocs: nevedel by ho skopčiť? stačilo by do .avi. Mne neprišlo a rád by som si ho pozrel
Mne pripomína tú séria tá drevená podložka...
rocs: nevedel by ho skopčiť? stačilo by do .avi. Mne neprišlo a rád by som si ho pozrel
Áno, tá drevená podložka pripomína tú nemeckú sériu, ale zatiaľ boli prebaly vždy rovnaké, tak preto sa divím, čo to bude / je za sériu.
Nemate info, ci ta nemecka seria nakladnych aut skutocne skoncila? Ziadny novy model po Tatre 141 som na eBay uz nevidel. Zaregistroval som na internete take šumy, ze v tej novej serii nakladnych aut, ktoru by mal nemecky Atlas spustit, budu stat modely 25 eur. To by teoreticky mohol byt dovod na ukoncenie jednej serie a spustenie druhej s rovnakym zameranim. Minimalne by to bolo korektne voci odberatelom, ak by si drahsie modely museli objednat a neposielali by ich automaticky bez varovania.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mně taky zajímalo. Snad se to brzo od někoho zběhlýho v němčině dovíme.jau píše:Nemate info, ci ta nemecka seria nakladnych aut skutocne skoncila? Ziadny novy model po Tatre 141 som na eBay ...
-
to by bylo nemilé, ale mohli by dovydat to co v německu vyšlo dřív, třeba Romana apod.
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18