Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Dneska jsem na facebooku objevil zajímavou zprávu od Abrex. To jsem zvědavý, jak vážně je to míněno. Dovoluji si zde ocitovat její přesné znění:
"Dobrý den
Chceme se Vám moc omluvit za naše odmlčení. Celý ABREX prochází kompletním restartem… Zavádíme nový interní systém , nový eshop a nové stránky ABREX. Současne i výrobu prvního modelu ,vyrobeného v Čechách. Je s tím spojeno hodně nepříjemností a překážek, které není tak jednoduché vyřešit během pár měsíců. Bude ještě pár změn , které Vám budeme sdělovat postupně.
Všem, kteří v nás nepřestali věřit, chceme moc poděkovat a slibujeme ,že už jsme tu znovu pro vás a budeme vás pravidelně informovat o všech novinkách. Vy to chcete vědět a my víme, že na to máte nárok. Zároveň , když budete vedet čím vším si procházíme pri výrobe a dodání modelů, budete se na nás snad dívat trosku jinak."
Tak uvidíme...
"Dobrý den
Chceme se Vám moc omluvit za naše odmlčení. Celý ABREX prochází kompletním restartem… Zavádíme nový interní systém , nový eshop a nové stránky ABREX. Současne i výrobu prvního modelu ,vyrobeného v Čechách. Je s tím spojeno hodně nepříjemností a překážek, které není tak jednoduché vyřešit během pár měsíců. Bude ještě pár změn , které Vám budeme sdělovat postupně.
Všem, kteří v nás nepřestali věřit, chceme moc poděkovat a slibujeme ,že už jsme tu znovu pro vás a budeme vás pravidelně informovat o všech novinkách. Vy to chcete vědět a my víme, že na to máte nárok. Zároveň , když budete vedet čím vším si procházíme pri výrobe a dodání modelů, budete se na nás snad dívat trosku jinak."
Tak uvidíme...
a teď tu o pejskovi a kočičce....
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
No, abych řekl pravdu, tak mám z té zprávy, kterou jsem citoval v minulém příspěvku, taky takový divný pocit. Jednoduše řečeno, Abrex zakopnul, a teď se snaží, aby se zase postavil. Jak to bude dál, to je ve hvězdách...K.Arno píše:a teď tu o pejskovi a kočičce....
Zakopnul? Pokolikáté?
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Tohle mi přistálo v e-mailu - snad blýskání na lepší časy?
Vážení a milí příznivci ABREXu!
Rádi bychom Vás pozvali v sobotu dne 26. 11. 2016 od 11.00 hodin na setkání se zástupci spol. Abrex do muzea autíček a starých hraček na zámku v Přísece u Jihlavy, kde proběhne oficiální představení nových modelů!
Je pro Vás připraveno zvýhodněné vstupné (50% sleva) a zdarma malé občerstvení (espresso nebo kofola).
Jako speciální bonus máme připraven model Škoda Fabia R5 s logem ABREX a Muzeum autíček pro toho, kdo za námi přijede prokazatelně z největší dálky.
Prosíme o potvrzení účasti (Facebook, email abrex@abrex.cz , telefon - 602 334 693)!!
https://gallery.mailchimp.com/9b1051fec ... f03067.jpg
Vážení a milí příznivci ABREXu!
Rádi bychom Vás pozvali v sobotu dne 26. 11. 2016 od 11.00 hodin na setkání se zástupci spol. Abrex do muzea autíček a starých hraček na zámku v Přísece u Jihlavy, kde proběhne oficiální představení nových modelů!
Je pro Vás připraveno zvýhodněné vstupné (50% sleva) a zdarma malé občerstvení (espresso nebo kofola).
Jako speciální bonus máme připraven model Škoda Fabia R5 s logem ABREX a Muzeum autíček pro toho, kdo za námi přijede prokazatelně z největší dálky.
Prosíme o potvrzení účasti (Facebook, email abrex@abrex.cz , telefon - 602 334 693)!!
https://gallery.mailchimp.com/9b1051fec ... f03067.jpg
Taky mě to přišlo.
Na stránkách Abrexu je možno předobjednat nové modely, slibují dodání do vánoc. Stále ale nenabízejí Formana.
Že by Norev vyšoupnul Abrex???
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Chtěl říci Norev. Proč si nejdřív neotevřete odkaz?Paganini píše:Chtěl ste říct i-scale...