Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Libore myslím, že to lepší nebude. Cena se bude u "ostrých" verzí pohybovat mezi 700 -800. U některých prodejců i výš.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Karle tak s takovou mě bude stačit 1ks Pak počkám až na nějaké výprodeje, pokud budou.
Nevěřím, že ABREX jich víc udělá, resp, že udělá víc než avizoval - tzn. 2 loňské varianty + bílou. Možná bude základní cena u nich 600, ale obchodníci níž nepůjdou, spíš výš. Pro sběratele tak budou atraktivní případné přestavby, ale i ty se prodraží.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Asi někomu hodně chyběla do sbírky...
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Hmm...tak takhle se vydělávají peníze...a já furt co dělám špatně...
-
Tak to je bomba. Já ji před lety koupil v Abrexu na Václaváku za necelých 500. Kdo by řekl, že zrovna Abrexové modely se za tak krátkou dobu tolik zhodnotí. asi začnu prodávat:).
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že to prodává pořád jeden a ten samý. Že by měl již podruhé takový kšeft tomu se ani nedá věřit.Kdo ví jak to je.
-
Ale ty Spoje jsou vážně extra limitka. Blázen, který sbírá originální modely se najít může. Přesto si i tak myslím, že takové zhodnocení investice za pár let je nevídané.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
-
- Kontaktovat uživatele:
Spoje mám taky, ale že už mají takovou hodnotu jsem netušil. No můžu to ukázat své drahé polovičce, možná mně začne v mém koníčku maximálně podporovat. Včera tam byl i ten pohřebák s věnci, taky limitka a podobná cena.
Ale abys jednou nepřišel domů a drahá polovička nestála s foťákem nad modelem a na kompu otevřené aukro...