Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Díky za info. Ja sice do Polska nejezdím, ale až pojede někdo známy tak ho zaukoluji
Kdo si nestihl koupit Tatraplán, tak má druhou možnost....dneska jsem byl v trafice a zrovna dostali druhou várku.
V polsku se rozjeli modely českých aut....po T 600 a Š1000MB vydávají i Škodu Octavii 64'
-
- Bydliště: Spomyšl okr.Mělnik a take trochu Hořovice okr.Beroun
Zdravim jsem tu nový zbiramm kultovni auta cssr jsem u čisla 119 vcětně všech bonusu a mimořádných čísel.
Kultovní auta CSSR a Užitková auta 1:43
Od 1. 11. by údajne mala pokračovať rumunská séria Kultoviek, vraj zmenili distribútora.
Inak viete mi tu niekto povedať, či sa k nám dovážalo Yugo Koral a Florida? Pár si ich v 90. rokoch pamätám v Bratislave, aj keď Florida bola dosť exotika. Zvažujem totiž že ním obohatím zbierku toho čo u nás jazdilo.
Inak viete mi tu niekto povedať, či sa k nám dovážalo Yugo Koral a Florida? Pár si ich v 90. rokoch pamätám v Bratislave, aj keď Florida bola dosť exotika. Zvažujem totiž že ním obohatím zbierku toho čo u nás jazdilo.
Nemám informácie o tom že by sa hociktorá dovážala k nám.
Nevím jak na Slovensku, ale v ČR jsem Yugo Florida viděl, ale možná to byl individuální dovoz.
Pokud vím, tak ani jeden z těchto modelů se sem oficiálně nikdy nedovážel.
No asi ne, kdo by to sem vozil zas takové hvězdy to nebyly. Ale určitě jsem ho tady viděl.
To Favorit: Záleží na tom podle jakého systému si kultovní auta pořizuješ. Jestli podle toho co se dováželo nebo co u nás jezdilo. Já sbírám to co u nás jezdilo a na co mám osobní vzpomínky, např Citroen 11 BL stál společně v garáži s naší Tatrou 57 a podobně .. Někdy si sbírku rozšířím o zajímavý kus i když se na našich silnicích neobjevil. Hlavně deriváty Dacií.