Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Mohu jen souhlasit.Opravdu povedený model a mezi ostatními modely dominuje.Jen jsem zvědav,kdy se na seznamu oběví V3S a rád bych i toho Romana,nebo model Csepel D-344,které jsou na úvodním letáku.Jako další model mám jako většina z Vás IFA H3A,který je tam také.V té zelené barvě a s korbičkou vypadá dobře.Jenom škoda,že neni určen pro náš trh.Ale kdo ví.Necháme se překvapi,co nám atlas nabídne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mně dnes dorazila Avia. Tak je doma něco kvůli čemu edici odebírám.
Zdravím chlapi koupím atlas tatru 141 nebo vymněním za avie furgon z ruské kolekce auta ve službě .
-
T141 jak jsem psal výše jsem nedostal. Je vidět typické kapitalistické myšlení a chování. Pokud jim jeden model regulérně dle jejich pokynů a podmínek vrátíte, hned se Vám pomstí tímto prozákaznickým způsobem. O nějaké úctě k člověku a potažmo zákazníkovi si může každý nechat jen zdát. Všude plno "keců" jak si Vás váží a pak i přes opětovné urgence až prosby dokáží napsat jediné - modely zasíláme dle skladových podmínek.
Takže rada jediná - odebírat vše jak poslušná ovce a vlastnit tak nějakých 75% sbírky (která však nemá pro člověka kromě Němce skoro žádný význam), aby zaplatila zbývající čtvrtinu. Podtrženo, sečteno mě vychází cena jednoho chtěného modelu ne 499kč, ale víc jak 850kč, protože já bych si jinak onu většinu modelů nikdy nekoupil i kdyby byla cena za zavádějících 99kč.
Asi se na to už vykašlu a spokojím se s T148, Liazkou, jeřábovou a valníkovou Ifou, oběma Multicarama, Avií, Roburem, V3S plus dalšíma nepodstatnýma, kterých se však nejspíš zbavím. Nevím, nějak mě to prostě znechutili. Někdo si pečlivě všechno kupuje, platí a nakonec nevlastní vinou utře nos jen proto, protože u nějaké bandy kryploidních ču.... neví levá ruka co dělá pravá a k tomu ještě ani není schopna přiznat vlastní vinu a místo omluvy uvádí argumenty jež vyvyšují jejich organizační důvody nad osobní přístup. Je zde prostě vidět názorný příklad toho jakým způsobem zahraniční firma jedná s člověkem-zákazníkem v Česku.
Kdyby náhodou někdo vlastnil 141 navíc a neměl příliš okázalé kapitalistické návyky ve formě spekulantství ála Aukro, může dát vědět. Budu potěšen:D
Takže rada jediná - odebírat vše jak poslušná ovce a vlastnit tak nějakých 75% sbírky (která však nemá pro člověka kromě Němce skoro žádný význam), aby zaplatila zbývající čtvrtinu. Podtrženo, sečteno mě vychází cena jednoho chtěného modelu ne 499kč, ale víc jak 850kč, protože já bych si jinak onu většinu modelů nikdy nekoupil i kdyby byla cena za zavádějících 99kč.
Asi se na to už vykašlu a spokojím se s T148, Liazkou, jeřábovou a valníkovou Ifou, oběma Multicarama, Avií, Roburem, V3S plus dalšíma nepodstatnýma, kterých se však nejspíš zbavím. Nevím, nějak mě to prostě znechutili. Někdo si pečlivě všechno kupuje, platí a nakonec nevlastní vinou utře nos jen proto, protože u nějaké bandy kryploidních ču.... neví levá ruka co dělá pravá a k tomu ještě ani není schopna přiznat vlastní vinu a místo omluvy uvádí argumenty jež vyvyšují jejich organizační důvody nad osobní přístup. Je zde prostě vidět názorný příklad toho jakým způsobem zahraniční firma jedná s člověkem-zákazníkem v Česku.
Kdyby náhodou někdo vlastnil 141 navíc a neměl příliš okázalé kapitalistické návyky ve formě spekulantství ála Aukro, může dát vědět. Budu potěšen:D
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Taky někdo z vás dostal AVII bez rezervního kola nebo je to jenom můj případ.To je dost veliký průšvich.Asi pojede zpátky.Ale zase zapoměli přilepit plachtu takže jde jednoduše sundat
já čekám na Avii, ale jelikož tu už většina lidí zakázku dostala a já minulé číslo vracel dle pokynů Atlasu model, tak se bojím toho co napsal výše sběratel
Naproto souhlasim s tim co zde je napsano.Ja reklamoval v na konci unora Liat MTS a doted mi neprisel,pouze upominky k zaplaceni a penale.Vzdy jen dohady pres mail,kde mi bylo receno,ze upominka je bezpredmetna,opravdu je to jako kdyz prava ruka nevi co dela leva.Prijde mi to tak,ze jejich politika je:dokud budes platit a neremcat,my ti budeme posilat,ale pokud si budes stezovat tak ti ukazeme.To same bylo i v serii kapesnich hodinek,zkouseli na mne dvojnasobne zaplaceni rozbitych hodinek,ktere my poslali.Opravdu mi znechutili dalsi sbirani,ale chci T141 a Robury a Ifu ADK...tak to snad nadale bude probihat lepe.
Avie je bez rezervy, jak jsem prodlužoval podvozek na správné míry, tak jsem udělal i rezervu.pp1 píše:Taky někdo z vás dostal AVII bez rezervního kola nebo je to jenom můj případ.To je dost veliký průšvich.Asi pojede zpátky.Ale zase zapoměli přilepit plachtu takže jde jednoduše sundat
Krteček má pravdu Avie je bez rezervy.Jinak je to hezký model až na zadní kolaJe to dvojmontáž,ale disk je ako na jednoducvhé montáži,jako u A15,20...
-
Taky mám Tatru doma, jen sem dolepoval jednu rezervu. Ale moc se mi líbí.
Jinak mi nic nevyskočilo, takže mě jako tradičně přeskočili jedno číslo.
Jinak mi nic nevyskočilo, takže mě jako tradičně přeskočili jedno číslo.
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18