Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Už byla na Aukru Kup teď 800,- a neprodala se.
Boli 2 a nie "Kup teď" ale normálne prihadzovanie a jedna sa predala a druhá nie a teraz sú tam zase 2. Trochu nad ňou uvažujem, ale bude na nej asi veľa práce
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Máš pravdu nebylo to "kup teď", jen se neprodala. Myslím, že Atlasovka má ale hezčí kabinu pro základ.
No veď tá kabína je odliatok Atlasu , len dosť zjednodušený. A keby som nemal len jednu origo atlasovku, tak nad ňou neuvažujem, ale urobím to z nej. Ale asi by som si radšej spravil hasičov
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Hasiči by se mi také líbili. Já bych osobně uvítal něž nějakou celou resinovou stavebnici, tak třeba jen určité resinové nástavby na atlasové modely. Například hasičskou na avii nebo na T148.... Bohužel jen sen
Tak 141 je doma, divím se že jsem první
Ja ji mam dnes taky
Tak Tatra 141 už je tak doma:-) Je to teda macek a moc se mi líbí.
Také ju už mám doma a zahájil jsem úpravy.Zippich píše:Tak Tatra 141 už je tak doma:-) Je to teda macek a moc se mi líbí.
Taky Tatra 141dorazila.Moc hezká.Jen byla trochu nahrbená dozadu,jak ji čínští soudruzi blbě sešroubovali,.To jsem ale hned odstranil a zároveň,když jsem to už rozdělal, narovnal volant a řadící páku,které byly nakřivo.Jen trochu nechápu proč jsou kola oranžová,když předloha je má červené.Na fotkách modelu jsem měl dojem,že červená jsou.To je ale zanedbatelná maličkost.Lákavá je představa soupravy této Tatry s podvalníkem.....V každém příúpadě to je moc povedený model.