Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Po telefonátu s paní od "kultovek" zatím nejsou žádné informace o tom že by měla tato edice vycházet i v ČR.
Na přelomu letošního dubna a května se u nás objevila podobná edice. To byl ale jen pilotní projekt a po čtyřech číslech to skončilo. V Polsku to měli podobně , nejdřív několik čísel na zkoušku a teď už běží naplno.
Jinak se to řešilo v tomto vlákně na str. 156.
Fotky této edice jsou zde : https://plus.google.com/u/0/photos/1107 ... 9fuvhobtFw
Jinak se to řešilo v tomto vlákně na str. 156.
Fotky této edice jsou zde : https://plus.google.com/u/0/photos/1107 ... 9fuvhobtFw
V Maďarsku jsou přidány další modely. Mezi nimi Škoda 100MB !! Tak jsem zvědav jestli se bude i u nás ....
Ak si dáme dokopy, že de Agostini / ixo už s "ľahkosťou" dáva do série Škodovku (1000 MB) s nedávnou informáciou, že údajne novú Fabiu už nebude robiť Abrex (viď toto fórum - tému Novinky Abrex) - mohlo by to indikovať, že Škoda auto už vzdala monopol svojej licencie na automodely pre Abrex ??? To by bolo fajn ... !
-
No, začína to byť zaujímavé. Ďalšia škodovka v poľských kultových autách. Končí monopol???
http://www.kultoweauta.pl/index.php?page=27#spis
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://www.kultoweauta.pl/index.php?page=27#spis
(nefunkční link odstraněn adminem)
Na škodovky v kultovkách sa teším, no len v prípade že sa neskôr objavia aj vo vyhotovení Ist models.
To však budú zrejme menej dostupné než Abrexy doteraz.
Abrex príliš nevyužil lojalitu svojich zákazníkov a neustále im servíroval menej kvalitné modely za vyššiu cenu.
To však budú zrejme menej dostupné než Abrexy doteraz.
Abrex príliš nevyužil lojalitu svojich zákazníkov a neustále im servíroval menej kvalitné modely za vyššiu cenu.
Tak to jsem zvědavý na srovnání Octavia Abrex vs.kultovky. Protože Octavia od Abrexu je povedená a byl to opravdu model z dob Abrexu, kdy si na modelu daly sakra záležet. Já osobně zas tak kritický k Abrexu nejsem, ale ,,erko" bylo pro mě velkým zklamáním.
Co se týká modelů IST, pokud někdy od nich Škodovky vyjdou, tak to bude za hodně dlouho. Poku by mělo IST vydávat všechny modely co vyšly v kultovkách, tak jejich tempem se jim to podaří tak za tisíc let. Vydají tak 5 modelů za rok. Nadáváme na Abrex, ale zrovna IST není o nic lepší. V katalogu naslibují hory doly, ale skutek utek. Tatru 148 slibují už dva roky. Jediné co je u IST furt super, je kvalita a když objednám přímo z Číny, tak není ani cena zas tak vysoká. To se dostávám skoro na cenu Abrexu. Ale i model ist jsem už musel reklamovat za špatný lak.
BTW: proč tam mají opět Ladu 2105? vždyť ta už byla ne?
Co se týká modelů IST, pokud někdy od nich Škodovky vyjdou, tak to bude za hodně dlouho. Poku by mělo IST vydávat všechny modely co vyšly v kultovkách, tak jejich tempem se jim to podaří tak za tisíc let. Vydají tak 5 modelů za rok. Nadáváme na Abrex, ale zrovna IST není o nic lepší. V katalogu naslibují hory doly, ale skutek utek. Tatru 148 slibují už dva roky. Jediné co je u IST furt super, je kvalita a když objednám přímo z Číny, tak není ani cena zas tak vysoká. To se dostávám skoro na cenu Abrexu. Ale i model ist jsem už musel reklamovat za špatný lak.
BTW: proč tam mají opět Ladu 2105? vždyť ta už byla ne?
Doteraz sme mali Ladu 2107, toto je 2105 s inou prednou maskou, inou optikou zadných svetiel a v skutočnosti aj menším motorom 1300 ccm namiesto 1500 ccm.miroussm píše:Tak to jsem zvědavý na srovnání Octavia Abrex vs.kultovky. Protože Octavia od Abrexu ...
To vím, jaký mezi nimi rozdíl, ale myslel jsem, že pětka už vyšla. Ale opravdu ne. Vyšla jen od ISTu a s pětkovou maskou vyšla 2104, tedy kombík.