IXO Museum
Re: IXO Museum
Vzpomínka na naději. Ach jo 
Ja som si niekedy hovoril, že aspoň ušetrím, keď bolo málo pre mňa zaujímavých noviniek na Norimbergu. No už dávno to neplatí, počas roka sa chŕli kvantum mne zaujímavých 43trojek, o ktorých nebolo na veľtrhu ani zmienka a už len tak-tak kľučkujem medzi nimi. Aj som zvažoval, že teda vypustím závodné vozy, no aj tam sú legendy. Tak neviem-neviem ako to ďalej ukaučujem.
Napr. posledné moje prírastky v rezinovom vlákne, ktorým som neodolal počas BF. Niektoré z nich keď vyšli, nebol som k nim veľmi naklonený, lebo som mal v merku iné modely, no pekná zľava to zlomila.
Jasně, ale moje oblíbené téma - 20. až 40. léta, to bohužel v kovovém provedení v měřítku 1:43 úplně zmizelo. Nebývá na veletrhu a ani potom. Přesto pořád doufám
.
Občas si udělám radost pěkným modýlkem z 60. až 80. let. Tam je nabídka obrovská, ale nedokážu to sbírat komplexně. Víc se mi líbilo kompletovat celou kolekci
.
Kdo ví, co bude. Mám ovšem jednu jistotu. Do rezinu nejdu!
Občas si udělám radost pěkným modýlkem z 60. až 80. let. Tam je nabídka obrovská, ale nedokážu to sbírat komplexně. Víc se mi líbilo kompletovat celou kolekci
Kdo ví, co bude. Mám ovšem jednu jistotu. Do rezinu nejdu!
Mám pocit, že s rezinom na tomto fóre je ešte horšie ako strašenie deti čertom na Mikuláša.
Veď každý si zbiera čo chce, čo sa mu páči, atď, atď, atď,….
Ja nič nemám voči kovu, mierkam, témam,…. a rád si pozriem príspevky (len aby boli).
A tiež mi časom pribudli aj modely starších kúskov. Samo že rezin, viď vlákno Spark
Ale občas zaberiem aj do kovu, no sú to hlavne kultovky, také “atypy/prototypy” z automobilového sveta.
Veď každý si zbiera čo chce, čo sa mu páči, atď, atď, atď,….
Ja nič nemám voči kovu, mierkam, témam,…. a rád si pozriem príspevky (len aby boli).
A tiež mi časom pribudli aj modely starších kúskov. Samo že rezin, viď vlákno Spark
Ale občas zaberiem aj do kovu, no sú to hlavne kultovky, také “atypy/prototypy” z automobilového sveta.
To jo, ale děti se bojí čerta stejně jenom chvilku 
No ale tie hračky, čo mi niekedy doniesol Mikuláš, aké sú dnes vzácne a drahé. Škoda že neprežili a to som im robil pravidelný servis! Však asi preto sa nedožili vysokého veku.
Kam spěje IXO, to je celkem jasné. Je to banda lemplů:
Stačí se podívat na stěrač. A to je prezentační fotka
Stačí se podívat na stěrač. A to je prezentační fotka
No, u modelu 1:18 je to docela ignorantstvi.
Uvidíme, čím překvapí na veletrhu. Nejspíš pro nás nebude nic. Koukal jsem FB IXO na záběry z příprav. Kamiony, závoďáky a Fiat 126p s vlekem 
. Teď je tam i video, ale celkem k ničemu. Na konci je vidět katalog v kroužkové vazbě, tak snad nějaký na stránkách bude. Jasně, zatím je tam loňský