IXO Museum
Re: IXO Museum
Díky, díky! Celou kolekci nafocenou nemám a sbírku už vůbec ne . Nějak nejsou lidi. Jsem v práci od rána do večera. K tomu mám chaloupku a lásku ke klasickým autům. Jsem rád, že stíhám vyfotit přírůstky. Jinak miluju, když mají modýlky příběh. Pro mě bylo zajímavější kupovat nové exempláře na cestách. Objednat v e-shopu a čekat, to je celkem nuda
Průběžně koukám na novinky IXO. Totálně beznadějné. Stránky už ani neobnovují a na FB se teď objevují jenom závoďáky. Nechápu, jak se to může pořád prodávat. Připadají mi všechny stejné. Už mám hrůzu z toho, až vyjedou modýlky aut na elektriku. Nejspíš je chyba ve mě, ale jiný už asi nebudu
No, já se na jejich web občas mrknu, ale nic. Holt jim ty náklaďáky a rallye vynášejí. Veteráni v kovu jdou do kopru. Tedy už tam jsou. Ani ten Norev, který občas něco udělal, teď nic - jen uniformní moderní krabice.
Už ani náklaďáky u IXO v módě nejsou. Během srpna a první poloviny září byly na FB pouze rally závoďáky - postupně 10 kousků. Autobusy jim už zřejmě taky vypadly z oka a odebraly se do fuč k traktorům
Na stránky IXO už ani nemá smysl chodit, tak občas mrknu na FB. Taky to nic nepřináší! Tam se v poslední době jenom závodí a žádné novinky tam nejsou
V pondělí zatracované IXO má novinku. Museum to sice není, ale Volvo 165 SW 1983 je hezký modýlek:
Trochu mi vadí ta červená barva, ale pro sběratele hasičských aut může být fajn. Líbila by se mi třeba tmavě zelená. Asi počkám na reedici:
Trochu mi vadí ta červená barva, ale pro sběratele hasičských aut může být fajn. Líbila by se mi třeba tmavě zelená. Asi počkám na reedici:
Jinak jsem vypátral, že to zelené provedení z kolekce Atlas má na druhým párem dveří kompenzační lištu. Je to fakt drobnost, ale pak nevypadá zadní část vozu jako dodatečně naroubovaná. Taky nemá bílé boky pneumatik a tím vypadá paradoxně lépe. Teda alespoň pro mě
Jo, díky za tip.