Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Nevíte prosím někdo , jak to bude dál s polskými "kultovkami" a jestli ještě někdy vydají Škodu 1000 MB ?
Před chvílí jsem koukal na polské kultovky a 1000MB je tam zpět . Tak uvidíme..................
Tak na MCW už je Tatraplán od Nea a vypadá dobře
Dobre? A čo tá predná maska a lepty v predných dverách, ktoré tam nesedia? Je to podobné ako s 110R od NEA - nad niektorými detailami človek žasne ako sú dobre urobené a nad ostatnými sa diví ako ich mohli až tak zmršiť (za tú cenu samozrejme) . Naozaj neviem, či do nej pôjdem, alebo mi bude stačiť tá z kultoviek.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Souhlasím a co vadí mně, jsou ty děsná zrcátka. Kde ksakru přišli na to, že mají být takto na blatnících? to kazí celý dojem z aerodynamičnosti modelu . Těším se na T87 od Matrixu, ovšem tam zase bude jiná cena. U T600 budu ještě přemýšlet, jestli jí vzít.
So zrkadlami máš pravdu, no tvarovo sú v pohode, narozdiel od masky a leptov. Na T87 od Matrixu sa tiež veľmi teším, len sa bojím, že ju bude problém zohnať.
Proč myslíš? na smallcars třeba modely Matrixu jsou, oni jsou všechny limitované?
Túto Tatru si nechalo vyrobiť LOUWMAN MUSEUM, tak sa bojím, že sa mimo neho dostane len pár kúskov - http://www.matrixscalemodels.com/produc ... EUM_series
To vím, jen sem si myslel, že je to tak pojmenovaná série dle vozů v tom muzeu, která jde ale normálně do prodeje. Takže pokud ne, cítím jisté zklamání . Mimochodem, Tatraplan je už i na Smallcars.
-
Můžu se zeptat co konkrétně je špatně na tom Tatraplánu od Nea? Nejsem až tak úplný znalec a podle fotek na eshopu mě to připadá jako vcelku povedený model. Nevidím právě žádné rozpory v masce ani na předních dveřích. Erko jsem si od nich nekoupil, protože rozpory byly patrné i laickým okem, ale u tohoto modelu nemám ty správné proprorce v oku.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...