Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Já bych byl rád za Tatru 613 jednoznačně...mě u wartase zklamaly zpětná zrcátka, neni v nich naznačení sklíček, budiž to si dodělám, ale že mám škrábanec na střeše..to mě docela zarazilo..celkově se mě zatim wartburg z těch kultovek co mám líbí nejmín..
Tu Tatru 613 bych taky rád. U Warďase jsem si už upravil křivě připevněné stírače, volný zadní nárazník a zrcátka už mám taky se sklíčky. Jinak dobrý. A taky bych rád konečně viděl Škodu 1202, na kterou se nějak zapomíná, přitom je to taky kultovní auto.miroussm píše:Já bych byl rád za Tatru 613 jednoznačně...mě u wartase zklamaly zpětná zrcátka, neni v ...
Škody 1202 sa môžeme dočkať jedine od Abrexu a to "very soon"zdenek píše: Tu Tatru 613 bych taky rád. U Warďase jsem si už upravil křivě připevněné stírače, volný zadní nárazník a zrcátka už mám taky ...

Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
Tie spomínané chybičky krásy budu viacere na to by ste sa mali už teraz duševne pripraviť a keďže ste predposledný, slováci posledný, ktorý dostávame kultovky tak to sú modely, ktoré sa v iných krajinách kde vychádzali nepredali alebo boli reklamované + dovezené skladové. Čo sa 613 týka myslím si že by bolo povinnosťou aby ten model bol súčasťou kultoviek.
To Jsou Moje Slova !robbie137 píše: Tiež si myslím že daľšie Škodovky v Kultovkách nebudú. Potešili by ma Tatry 87, 97, 600, 613, 613 Coupe, 607 Monopost.

AJ moje jednoznačne TATRA. Dnes som videl v stankoch sériu požiarnických aut, opýtal som sa predavačky na kultowe, skoro spadla z nôh , vraj už predava všetko možne len nie noviny same dvd , hračky a podobne blbôstky a je s tym strašne veľa práce , ale na moju veľku radosť a jej veľke sklamanie mi uviedla, že majú výjsť niekedy koncom mája.
Jen pro info, kamarádovi už přišly první tři modely, které měl objednané.
Škoda, že někdo nevyrábí i nákladní vozy a autobusy, že Abrex udělá V3S která je navíc drahá ja sice fajn ale mě to nestačí..chtěl bych i zahraniční minimálně v kvalitě IST, třeba GAZ 66, IFA, Robur, Ikarus nebo naše krásné Liazy a Karosy...udělat 613 je téměř povinnost, pokud už udělali 603 tak snad se dočkáme jednou i ,,šestsettřináctky"...mě jen obrovsky zklamal Abrex, firma, která mě zprvopočátku nadchla krásnou starou Octávií a Felicií ve slušné kvalitě za slušnou cenu mě teď pomalu ale jistě štve..už dva roky všude čtu coming soon jak se píše výše a kde nic tu nic..při tom těch škodovek je tolik, že by měli furt co dělat..vždyť byla hromada krásných prototypů, nebo různých verzí..udělaj favorit ale že by o půl roku později udělali i formana to už ne..skoro to vypadá jak kdyby měl Abrex skončit, sem tam vydaj edici v podobě Fobie se srdíčkem coby valentýnská a myslej si bůh ví jak na tom nevydělaj..škoda..
Nakladaky a autobusy by ma tiez potesili. Dufam ze V3S-ky neboli posledne.miroussm píše:Škoda, že někdo nevyrábí i nákladní vozy a autobusy, že Abrex udělá V3S která je navíc drahá ja sice ...
IFA W50 sa tu objavila, ale iba fotka a nic viac (LeonCupraR):

Pekne modely Ikarusov napr. "66" som nasiel tu : (nefunkční link odstraněn adminem) - ale ceny su absurdne a este je to aj z Ruska.

RTO-čky, Liazy a Karosy by som očakával od Abrexu, ale jeho obchodna politika je v prvom rade zamerana na nove modely Škoda, ktoré vyrába na objednávku Škoda Auto, ktora aj odobera prve serie pre svoju potrebu a az potom prichadzaju na rad zberatelia. Myslim si ze Škoda Auto im financuje vyvoj novych modelov a zo "zbytkov" Abrex plati vyvoj starsich typov. Podobne tomu je aj s Pragou. Treba si uvedomit ze vyvoj a vyroba foriem je mimoriadne draha zalezitost (preto sa vsetko robi v Cine, dnes je uz ČR aj SR na toto pridraha) Tymto nechcem nijako obhajovat Abrex, ved Škoda 100 a 110 R mali byt na trhu uz daaavno !!! Ja som rad ze Abrex existuje a vyraba modely ktore ma zatial svojou kvalitou nezlamali - vynimka potvrdzujuca pravidlo : Škoda 120 L

Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
Souhlasím, ta se nepovedla. Ještě, že existuje velmi povedená od IXO Altayarobbie137 píše:...Ja som rad ze Abrex existuje a vyraba modely ktore ma zatial svojou kvalitou nezlamali - vynimka potvrdzujuca pravidlo : Škoda 120 L