Spark
Re: Spark
Doba hranatšieho dizajnu. Najkrajšia Gamma z tých celkovo štyroch, ale asi ostalo len pri jednom prototype.
Určite časom pribudne jej model, no od koho.
Ja stále čakám na pekný model Lancie Beta Montecarlo a v červenej a ešte lepšie ako Targa. Je jedno či kov alebo rezin. Robil to Norev, len bol trochu divný, moc mi nepasoval. Ale hodnotil som to iba z foto, v reáli som model nevidel. Jeho druhú generáciu /facelit? mám od Minichampsu, je to Targa a tvarovo je dobrá, len je to druhá gen., keď už zmizlo aj označenie Beta a aj tie krásne plné zadné plutvy.
Určite časom pribudne jej model, no od koho.
Ja stále čakám na pekný model Lancie Beta Montecarlo a v červenej a ešte lepšie ako Targa. Je jedno či kov alebo rezin. Robil to Norev, len bol trochu divný, moc mi nepasoval. Ale hodnotil som to iba z foto, v reáli som model nevidel. Jeho druhú generáciu /facelit? mám od Minichampsu, je to Targa a tvarovo je dobrá, len je to druhá gen., keď už zmizlo aj označenie Beta a aj tie krásne plné zadné plutvy.
Nové info pre mňa, že aj spider bol jeden. Hneď som googlil.
Myslel som, že to bola sériovka ako Beta. Zaujímavé tvarovanie zadnej kapoty mali.
Peknú sériu Bety má Minichamps. Vždy som ich obzeral. Okrem rodinnej 5dv. robili všetky, asi šli len po športových verziách.
Označenie Beta uvádzajú aj u Montecarla 2.série, ale tam by už nemalo byť.
Aj novšia Kappa coupe bola pekná a zaujímavá.
Až to skončilo pri jedinom vyrábanom type, malej Ypsilonke.
Myslel som, že to bola sériovka ako Beta. Zaujímavé tvarovanie zadnej kapoty mali.
Peknú sériu Bety má Minichamps. Vždy som ich obzeral. Okrem rodinnej 5dv. robili všetky, asi šli len po športových verziách.
Označenie Beta uvádzajú aj u Montecarla 2.série, ale tam by už nemalo byť.
Aj novšia Kappa coupe bola pekná a zaujímavá.
Až to skončilo pri jedinom vyrábanom type, malej Ypsilonke.
- Přílohy
-
- IMG_3951.jpeg (61.32 KiB) Zobrazeno 309 x
-
- IMG_3952.jpeg (36.85 KiB) Zobrazeno 309 x
-
- IMG_3953.jpeg (38.24 KiB) Zobrazeno 309 x
-
- IMG_3954.jpeg (42.24 KiB) Zobrazeno 309 x
Upršaná sobota (u nás) mi zmenila program a tak som rozbalil nie tak staré dve novinky od Autocultu.
Karosár rovnaký a skoro aj farbu trafil
Nie som nadšenec dizajnu Stalinovho kabrioletu, ale k histórii patrí a model je to pekný. Zato Baťova pojazdná kancelária je veľmi pôsobivá. Aj písací stroj má vo vnútri.
Karosár rovnaký a skoro aj farbu trafil
Nie som nadšenec dizajnu Stalinovho kabrioletu, ale k histórii patrí a model je to pekný. Zato Baťova pojazdná kancelária je veľmi pôsobivá. Aj písací stroj má vo vnútri.
Naposledy upravil(a) Vlad dne 02 bře 2024, 21:18, celkem upraveno 1 x.
Jasně, víc Sodomka, než Tatra. To 603 ještě byla ta správná a opravdová, ale 613 spíš Italka. Nebo ne? Ovšem v provedení Coupe byla zajímavá. Škoda, že se nedostala do výroby, ale v době normalizace vlastně nebylo moc pro koho . Ten solitér žije dál, ale s obyčejným interiérem a není vůbec jisté, co je původní. Co článek, to jiný názor. Ovšem modýlek se fakt povedl a původní barva mu moc sluší .
No však práve, dizajn poT603 vrátane sa zapísal. Ale chromka T613 má tiež veľké čaro.
Z T603 mám čiernu jedničku od Fox - Ixo/Ist ?,teraz neviem s kým to robili. A zopár trojok, páčia sa mi tie “pomaľované” verzie pre Fox. Teda tie, čo urobilo priamo Ixo pre Fox. Tiež mám od nich civila a iné verzie T613 a to sú práve tie chromky. Takže kov sa u mňa nájde
No dvojku T603 nerobili, tak ju nemám. Tiež model T77 mi ešte chýba. Ten bol zaujímavý v tej hnedej.
Teraz príšu o závodnej dvojke od Autocultu, uvidím, ako si s tým poradia. Ja by som skôr civila. Ale rezin T600 od Neo som si kúpil predpokladám v poreštauračnej farbe. Páči sa mi viac ako čierny. Časom pribudol Tatraplan od Ixa a v tmavočervenej je pekný.
Kedysi sa písalo, že Neo ide robiť všetky tri T603, to bolo v časoch, keď mali každú chvíľu novinku a nie iba ďalšiu farebnú verziu ako teraz.
Z T603 mám čiernu jedničku od Fox - Ixo/Ist ?,teraz neviem s kým to robili. A zopár trojok, páčia sa mi tie “pomaľované” verzie pre Fox. Teda tie, čo urobilo priamo Ixo pre Fox. Tiež mám od nich civila a iné verzie T613 a to sú práve tie chromky. Takže kov sa u mňa nájde
No dvojku T603 nerobili, tak ju nemám. Tiež model T77 mi ešte chýba. Ten bol zaujímavý v tej hnedej.
Teraz príšu o závodnej dvojke od Autocultu, uvidím, ako si s tým poradia. Ja by som skôr civila. Ale rezin T600 od Neo som si kúpil predpokladám v poreštauračnej farbe. Páči sa mi viac ako čierny. Časom pribudol Tatraplan od Ixa a v tmavočervenej je pekný.
Kedysi sa písalo, že Neo ide robiť všetky tri T603, to bolo v časoch, keď mali každú chvíľu novinku a nie iba ďalšiu farebnú verziu ako teraz.