Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43
No tak ... dnes mi došla cez ebay z Francúzska Tatra 603-X od Autocult. No ja viem, je to resin ... ale verím, že žiadny výrobca tento prototyp ako kovový tak skoro nevyrobí... No a je to modrá metalíza, krásna, cena bola slušná 117,90 Eur aj s poštovným - ... A ešte ide aj o bratislavský prototyp ... no nekup to ...
- Přílohy
-
- _vyrp12_20679Tatra-603-X-5-143---AUTOCULT--3.jpg (115.54 KiB) Zobrazeno 788 x
-
- _vyrn_20679Tatra-603-X-5-143---AUTOCULT--2.jpg (110.09 KiB) Zobrazeno 788 x
Je fakt krásná! Gratuluju k pořízení
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem neodolal a pořídil si jí.
Naposledy upravil(a) Honza11691 dne 18 úno 2023, 21:49, celkem upraveno 1 x.
Tak mě tak napadlo. Jaký má vztah Autocult k místnímu autoprůmyslu? Možná se ptám blbě, ale předpokládám, že to nebude náhoda
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mají nějaký vztah, kdyby jen nostalgický je to fajn. Jsem za to rád.
To bude nejspíš tím, že pochopili, že jediný, koho modely ještě zajímají, jsme tady my na východě. Na západ od nás už na to asi kašlou, přesycený trh...
Zdravím , tak to je hezká sbírka to; T603 blahopřeji .to;H+H+Ja si myslím ze z nostalgie to nebude ,přece od dob Rakousko-
Uherska patříme mezi pět nejvýznamnějších zemí výrobců automobilu v Evropě. S rozvojem veteránismu a muzejnictví v
posledních dekádách mají výrobci modelu z čeho vybírat, ještě je u nás spousta značek a prototypů které by si zasloužily model.
K Tatra 603 X5 je krásně vidět Francouzky dizajn, když jsem viděl první fotky jsem myslel že jeto nějaký Citroen. Je objednaná.
Uherska patříme mezi pět nejvýznamnějších zemí výrobců automobilu v Evropě. S rozvojem veteránismu a muzejnictví v
posledních dekádách mají výrobci modelu z čeho vybírat, ještě je u nás spousta značek a prototypů které by si zasloužily model.
K Tatra 603 X5 je krásně vidět Francouzky dizajn, když jsem viděl první fotky jsem myslel že jeto nějaký Citroen. Je objednaná.