IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Katalog pěkný, ale žádné překvápko. Metalízu můžu, ale záleží na provedení :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jinak moc nevěřím, že vydají katalogy i na další čtvrtletí. Už byl přece několikrát Part 1, ale nikdy jsme se nedočkali druhého. Myslím, že to byla akce na veletrh, aby to vypadalo profesionálně. Jasně, rád bych se mýlil :roll:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Presne to me taky vcera napadlo.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

8-) 8-)
trapper píše:
08 úno 2023, 15:57
Tak ten Ford T Runabout rok 1925 od ixa už mají na ck modelcars! :) :) :)
Modýlek objednán

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Ten ixo katalóg na 1.Q 2023 - toť chudoba ... samé ralllllyyyyeeé, neviem, čo to majú za mániu. Ešte tak zberatelia náklaďákov si trocha prídu na svoje...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Ta jejich posedlost je přímo úchylná a katalog odpovídá závodnické expozici na veletrhu. Zřejmě se to prodává, ale je otázka, jak dlouho. Z kolekce CLC se dá občas něco vybrat, ale plošně bych to sbírat nedokázal. Jinak produkci zřejmě ovlivňuje, co objednají vydavatelé časopisových modelů. Pokud se někdo z nich rozhodne třeba pro sérii “pohřební auta světa”,tak budou v CLC taky. Uznávám, že některé speciály od britských, francouzských a německých karosáren jsou vzhledově pěkné, ale je to poněkud ponuré sběratelské téma :|

marklukes

Příspěvek od marklukes »

H+H+ píše:
21 úno 2023, 06:51
8-) 8-)

Modýlek objednán
Taky objednáno. Ve Svět autáček v Plzni, mají dodání 14-21 dnů, tak se chvilku počkám. Ale zas vyzvednu osobně, nemusím riskovat poštu.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Taky tam. Rád počkám, protože se těším rád 8-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak jsem zas po čase psychicky nevydržel a napsal do IXA, jak s veterány. A opět nezklamali diplomatickou odpovědí - "tyto modely pro nás nejsou prioritou" :-( .
Jinak jsem se jen tak díval a brouzdal, pokud něco poválečného, tak by se mi líbilo třeba tohle (bohužel není z kovu):
https://www.stampmodels.com/product/1657939389.html
https://www.stampmodels.com/product/1646960330.html
Ta růžová metalíza se mi tady vůbec nezdá hrubá.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Odpověď není žádné překvápko, ale je vidět, že pořád doufáš. Taky jsem to nevzdal, ale zvolil jsem vyčkávací taktiku. Je klidně možné, že některý výrobce poruší současný trend a vydá něco z předválečné klasiky v kovu. Pak jsem si téměř jistý, že se ostatní chytnou 8-)

Modýlky z odkazů jsou pěkné, ale vadí mi materiál. Možná je to předsudek, ale pořád mám pocit, že časem dojde k naleptáni laku, pak tam naskočí pupínky a na závěr se začne karoserie kroutit. Jasně, je to katastrofický scénář, ale s jistotou to neví nikdo ;) .

Než model z resinu, tak za mě raději nic :!:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“