Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43
Pravdu máš! Teď jsem prozkoumal Dino, kabina vypadá opravdu jako resin. A já myslel, že je to kov.
No ale autobusy od IXO jsou vlastně taky kromě podvozku celé z plastu... Takže budiž.
No ale autobusy od IXO jsou vlastně taky kromě podvozku celé z plastu... Takže budiž.
Ja s tým nemám problém, ale radšej by som ten kov .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Asi hloupá otázka, ale počet potenciálních členů není nijak omezený? ...čili nemůže se stát, že ačkoliv je možné členství koupit do konce ledna, tak třeba v půlce prosince už bude vyprodáno?
Nikde som nezaznamenal obmedzenie počtu. Tu ide o limitované modely pre členov klubu a nie o limitky v určitom počte. Z logiky veci - platba vopred - budú radi za čo najvyšší počet členov, lebo vlastne dostanú bezúročnú pôžičku a bez zbytočného vybavovania / papierovania . Je to proste win-win - zberateľ dostane niečo, čo v normálnom predaji nie je (ok retro-autá a pod, ale v dosť obmedzenom počte a drahšie) a oni majú veľký / väčší obnos "bez" starostí ešte predtým, než niečo vyrobia.
To máš pravdu, pro ně to může být fajn způsob jak tu výrobu zafinancovat...i když to může být i zrádné, protože se jim asi těžko odhaduje, jaké budou náklady na výrobu za půl roku.
Napadlo mě to jen proto, že si vůbec nedovedu představit, kolik lidí si to členství zaplatí a věřím, že výrobní kapacita Kadenu určitě bude docela omezená.
Napadlo mě to jen proto, že si vůbec nedovedu představit, kolik lidí si to členství zaplatí a věřím, že výrobní kapacita Kadenu určitě bude docela omezená.
Za poslední dva roky se počet členů pohyboval někde kolem 300 - 400.
Zdravím , Hezký pane Mistře ,Nádhera . . No to musela bejt makačka.
Tak nám firma KADEN vyrobila k Vánocům Slovenskou strelu v 1:43 za 36.900,-Kč.
Jestli se mohu zeptat, zdali je zde někdo, kdo se rozhodl do tohoto modelu jít a proč.
Já tedy ne, proto by mě třeba zajímaly ty důvody.
-
Jestli se mohu zeptat, zdali je zde někdo, kdo se rozhodl do tohoto modelu jít a proč.
Já tedy ne, proto by mě třeba zajímaly ty důvody.
-
Ja by som do nej aj šiel, ale už dávnejšie som si nastavil istú sumu, ktorú za 1 model prekročiť proste nechcem, toho sa držím, a táto je výrazne nad. Takže asi tak. Počkám koľko bude stáť avizovaná menšia, tá by sa mala do limitu vojsť, dúfam .