Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43
Krásná soupravička !
Zdravím ,tento týden došla Klubová Tatra 815-7 cisterna 8x8 ,no jeto pěkný kus železa .
Safra, 3 zo 4 by som aj chcel. Žeby som sa konečne pridal do klubu ?
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Přidej! A které jsou ty 3 ?
No rozhodně se to vyplatí objednat celé, než to pak kupovat za šílené peníze na Retro-autech po jednom.
Já zásadně vojenské nesbírám, tu letošní cisternu jsem prodal přes eBay do Německa za 199e. Neproděláš...
No rozhodně se to vyplatí objednat celé, než to pak kupovat za šílené peníze na Retro-autech po jednom.
Já zásadně vojenské nesbírám, tu letošní cisternu jsem prodal přes eBay do Německa za 199e. Neproděláš...
Zahraničných hasičov moc nemusím a ešte k tomu v žltej . Keby aspoň boli v červenej, tak neváham ani chíľu.
A hlavne T815 budú resin a T162 tiež, no a ja by som radšej kov . Mám na premýšľanie ale ešte dosť času, tak uvidím ako sa rozhodnem.
A hlavne T815 budú resin a T162 tiež, no a ja by som radšej kov . Mám na premýšľanie ale ešte dosť času, tak uvidím ako sa rozhodnem.
Do prčic to je nářez, já se snad přidám taky. Žlutá sedmička se mi tedy moc líbí, žluté hasiče mám vůbec moc rád. Nejméně mě z toho výběru chytla za srdíčko policejní 815, ale obvykle modely, na které se těším nejméně, mám výsledku nejraději
Víš to jistě, že to budou resiny? Na Kadenu jsem takovou info neviděl. V tom případě bych je pak asi pustil do světa. Resiny také nechci.
Resin bude kabína a nástavba, tak ako je tomu aj teraz v klube - preprava ropných trubiek a u nástavieb vlastne okrem pôvodnej sklopky T815 sú to tiež resiny.