Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43
Konečně jsem dofotil fotogalerii poslední loňské klubovky. Tento model si myslím, se Kadenu dost povedl!
-
KADEN / TATRA T815 - 7 8x8.1 POLICIE ČR pyrotechnická služba
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/truck_ ... ka_sluzba/
-
-
KADEN / TATRA T815 - 7 8x8.1 POLICIE ČR pyrotechnická služba
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/truck_ ... ka_sluzba/
-
Zdravím , tak minulý týden došel tahač s boudičkou s č. 117/360 a teď v podělí druhý model z klubu, Tatra 815-7 4x4 CAS
30,Australských hasičů s pravostranným řízením .Čísla mám z minulého roku pořád stejná 21359, další dva povedené kousky do
sbírky .
30,Australských hasičů s pravostranným řízením .Čísla mám z minulého roku pořád stejná 21359, další dva povedené kousky do
sbírky .
A využil jsi tahače s boudou jako vstupenku na dny otevřených dveří v Kadenu? Taky už mám 4x4 australana doma, taky mi zůstalo mé číslování 21190. Mám drobný problém s Dinem, na jednom zadním blatníku byl takový poleptaný zdrcuntý lak s tou mřížkovanou strukturou, vypadalo to hodně špatně. Tak jsem to přebrousil a musím koupit lak ve spreji a stříknout to. Tím pádem musím přebrousit a stříknout i ten druhý blatník, ať je to stejné. Na tu imitaci té struktury kašlu, na takovém náklaďáku je to fuk, zadní blatníky mohou být trochu jiné než přední. 

Zdravím ,no nevyužil , nejdřív jsem myslel že si udělám výlet ale z ekonomického hlediska jsem to zavrhl jen cesta by vyšla skoro
na tři tisíce ,od nás tam a zpět je to skoro 700Km a při spotřebě 8l /100Km je lepší zaplatit dopravu 120 Kč. A ušetřené peníze
vrazit do jiného modelu. Nestěžuju si ,důchod mám slušný nato že jsem 47let pracoval ve stavebnictví a občas ještě dělám
brigády. Ale doba je taková.
na tři tisíce ,od nás tam a zpět je to skoro 700Km a při spotřebě 8l /100Km je lepší zaplatit dopravu 120 Kč. A ušetřené peníze
vrazit do jiného modelu. Nestěžuju si ,důchod mám slušný nato že jsem 47let pracoval ve stavebnictví a občas ještě dělám
brigády. Ale doba je taková.
Jj, doba je těžká. Je třeba vážit, za co peníze dát a za co ne. Já tam také nebyl, mám to z druhé strany podobně daleko. Ale slyšel jsem, že lidi bylo dost.
Já v Kadenu byl. nemám to tak daleko - něco přes 60 km a návštěva neměla chybu. Opravdu ukázali vše co mohli a nakoupit se daly jak hotové modely, tak i spousty dílů a něco bylo i k rozebrání zadarmo. Škoda,že člověk netušil, co všechno tam bude k sehnání, lépe bych se na to předem připravil. Takto jsem si přivezl sice dost věcí, ale na spoustu věcí,které by mi se hodily i víc,tak na ty jsem si nevzpoměl, anebo jsem si sice na ně vzpomněl, alejnebyly v době kdy jsem tam byl kmání nebyly. V každém případě to za návštěvu stálo.
Druhý klubový australský hasič.
Dle mého názoru jsou tito australští hasiči a policejní pyrotechnika přesně tím správným směřováním klubu. Zajímavé předlohy, pěkně udělané modely, jen tak dál!
-
KADEN / TATRA T815 - 732R53 4x4.1 THT CAS30 Aussie Wildfire
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/truck_ ... _Wildfire/
-
Dle mého názoru jsou tito australští hasiči a policejní pyrotechnika přesně tím správným směřováním klubu. Zajímavé předlohy, pěkně udělané modely, jen tak dál!

-
KADEN / TATRA T815 - 732R53 4x4.1 THT CAS30 Aussie Wildfire
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/truck_ ... _Wildfire/
-
Tak se mi konečně podařilo zkompletovat všechna tři záladní provedení upravených závodních Tater 603. Až na oranžovou T603-3 to jsou předělávky modelů De Agostini.
Naposledy upravil(a) ja1 dne 19 říj 2022, 23:03, celkem upraveno 1 x.
Paráda.
Ja mám zatiaľ iba číslo 5 od DeAgostini (pôvodne som ju tiež chcel urobiť z Kultoviek), ale "darcov orgánov" mám prichystaných v krabici, až raz bude čas
Ja mám zatiaľ iba číslo 5 od DeAgostini (pôvodne som ju tiež chcel urobiť z Kultoviek), ale "darcov orgánov" mám prichystaných v krabici, až raz bude čas

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek