IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

Pánové díky moc za poznatky. Asi se na to vykašlu, neumím anglicky, natož francouzsky, nejsem zběhlý v nákupu na ebay, takže asi podmínky, které nejsou standardní pro ebay ani pro prodejce bych asi nedomluvil. No, ještě to promyslím, to je jen první náraz :-)

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Prečo by si sa na to vykašlal? Prinajhoršom Google translator už je dnes celkom použiteľný (angličtina) - takže odpadá problém s jazykom. Za pokus nič nedáš - predajcu kontaktuješ ešte pred kúpou, takže sa maximálne nedohodnete ;) . PayPal má síce horší kurz, ale nie zase o toľko aby to bol problém pri tejto čiastke a tá poistka - vrátenie peňazí pri prípadnom probléme - za to stojí si myslím. Ale prípadne môžeš u tohto predajcu použiť Google Pay alebo platbu kartou - to ale bude asi tiež cez platobnú bránu PayPalu, takže neušetríš a prídeš o poistku.
Každopádne sa nenechaj odradiť :) .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak Ford T už je na webu IXA.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak Ford T už je na webu IXA. Jsem ještě zvědav, s čím se vytáhnou na veletrhu.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Koukal jsem, ale zvláštní je, že ještě nebyl na FB. Tam naopak jsou další reedice: CLC457 Mercedes 280 SE a CLC Jaguar XJ8. Ty naopak na stránkách chybí. Koordinace je tam zřejmě neznámý pojem ;)

Jasně, že jsem už taky děsně zvědavý! Myslíš, že bude na veletrhu opět katalog? Doba je sice jiná, ale bývalo to zvykem 8-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Já se snažím očekávání krotit, spíš se nechám příjemně přehvapit, než bejt zklamanej. A jak jsme si ověřili, katalog není zárukou vydání modelu. No uvidíme, až budou nějaké fotky. Ucelené přehledy bývaly na http://www.auto-und-modell.de/.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Mám vážné obavy, že pro nás nebude nic :roll:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Na FB IXO se objevily fotky expozice. Tam se jenom závodí. V jedné vitríně je vidět nějaký katalog, ale mám pocit, že ho ani nechci vidět :|

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, jestli bylo vidět všechno, tak expozice je dost chudá. Máš pravdu, skoro samý závoďáky a náklaďáky. Taky traktor s valníkem. A zjevně mají dojem, že modely 1:8 nebo 1:12 jsou zlatým dolem. Fuj tajbl :-( :-( :-(

trapper

Příspěvek od trapper »

Ano,přátelé,vypadá to na festival komerce a resinu,celkově bez momentu překvapení.Kartu klasiky nikdo nehraje a z kovu už vůbec ne.Uff :evil: :evil: :evil:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“