IXO Museum
Re: IXO Museum
Pánové díky moc za poznatky. Asi se na to vykašlu, neumím anglicky, natož francouzsky, nejsem zběhlý v nákupu na ebay, takže asi podmínky, které nejsou standardní pro ebay ani pro prodejce bych asi nedomluvil. No, ještě to promyslím, to je jen první náraz
Prečo by si sa na to vykašlal? Prinajhoršom Google translator už je dnes celkom použiteľný (angličtina) - takže odpadá problém s jazykom. Za pokus nič nedáš - predajcu kontaktuješ ešte pred kúpou, takže sa maximálne nedohodnete . PayPal má síce horší kurz, ale nie zase o toľko aby to bol problém pri tejto čiastke a tá poistka - vrátenie peňazí pri prípadnom probléme - za to stojí si myslím. Ale prípadne môžeš u tohto predajcu použiť Google Pay alebo platbu kartou - to ale bude asi tiež cez platobnú bránu PayPalu, takže neušetríš a prídeš o poistku.
Každopádne sa nenechaj odradiť .
Každopádne sa nenechaj odradiť .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tak Ford T už je na webu IXA.
Tak Ford T už je na webu IXA. Jsem ještě zvědav, s čím se vytáhnou na veletrhu.
Koukal jsem, ale zvláštní je, že ještě nebyl na FB. Tam naopak jsou další reedice: CLC457 Mercedes 280 SE a CLC Jaguar XJ8. Ty naopak na stránkách chybí. Koordinace je tam zřejmě neznámý pojem
Jasně, že jsem už taky děsně zvědavý! Myslíš, že bude na veletrhu opět katalog? Doba je sice jiná, ale bývalo to zvykem
Jasně, že jsem už taky děsně zvědavý! Myslíš, že bude na veletrhu opět katalog? Doba je sice jiná, ale bývalo to zvykem
Já se snažím očekávání krotit, spíš se nechám příjemně přehvapit, než bejt zklamanej. A jak jsme si ověřili, katalog není zárukou vydání modelu. No uvidíme, až budou nějaké fotky. Ucelené přehledy bývaly na http://www.auto-und-modell.de/.
Mám vážné obavy, že pro nás nebude nic
Na FB IXO se objevily fotky expozice. Tam se jenom závodí. V jedné vitríně je vidět nějaký katalog, ale mám pocit, že ho ani nechci vidět
No, jestli bylo vidět všechno, tak expozice je dost chudá. Máš pravdu, skoro samý závoďáky a náklaďáky. Taky traktor s valníkem. A zjevně mají dojem, že modely 1:8 nebo 1:12 jsou zlatým dolem. Fuj tajbl
Ano,přátelé,vypadá to na festival komerce a resinu,celkově bez momentu překvapení.Kartu klasiky nikdo nehraje a z kovu už vůbec ne.Uff