Abrex - nové modely

Odpovědět
EasyDaviD

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od EasyDaviD »

To, že je i-Scale drahší mi až tak nevadí, lebo je aj kvalitnejší. Radšej si priplatím ako vyberať z x kusov a aj tak si nevybrať (alebo vybrať ten najmenej zmrvený), lebo kvalita Abrexu je ... Ak sa Abrex nezlepší, tak mi ho ľúto nebude, hoci staré škodovky asi nikto okrem neho neurobí, ale popravde ak ich aj Abrex spraví, tak bude ťažko vybrať ako-tak dobrý model = takže ho asi aj tak nekúpim = ako by ani Abrex nebol. Takže dúfam, že sa zlepší, ale akosi tomu mám problém aj sám uveriť ;)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Docela by mě zajímalo, jestli už vyrábí v Čechách nebo ještě v Číně.

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Zatím pořád v Číně. Informoval jsem se kdo dělal Yeti FL a Abrex mi odpověděl na FB.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Priatelia, ale nezabúdajte, že i-Scale je odnož Kyosho, takže záruka udržania kvality by tu mala byť... U Fabie III tie kľučky až tak hrozné nie sú, a celkový dojem z modelu je dobrý (samozrejme, že to nie je rezinový BBR). Inak, ak ixo do IST-ov časom preberie Škodovky, vôbec sa nebudem hnevať... :shock:

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Nového supíka má dělat i-scale.Docela mi spadl kámen ze srdce, dokážu si totiž živě představit jak by ty linie vozu abrex zmrvil.

Ted má abrex na FB anketu co by si lidé přáli za model, nevím jak ostatní, ale já bych byl rád kdyby dovedli prototypy do finální fáze a v co možná nejlepší kvalitě.Pak možná zase začnu za abrexy utrácet, protože tu jejich hru "vyber co možná nejlepší model" nebo "doufej že ti dorazí dobrý model" nehodlám hrát.

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Je pravda, že jsem přes e-shop ABREXu nic nekupoval, vždycky osobně na krámě (GLOBUS,ZC ŠKODA, ABREX) nebo přes e-shop škodovky, proto si raději vyberu z X kusu ten kvalitní, než loterii po netu... souhlas některé fotky hovoří za vše, kdyby to nebalila jen cvičená opice, která je placená za rychlost, tak by některé "zprasené" kusy nemohli poslat (viděl jsem i model bez interiéru).
Odkaz na mou sbírku ABREX ŠKODA 1:43: http://www.mujabrex.wbs.cz

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Zprasené kusy byly i mezi limitkami. Koupil jsem z Abrexu limitovanou edici Superba Laurin a Klement sedan i kombi (po 72 kusech). Jeden z nich měl oděrku až do kovu a druhý byl upatlaný vteřinovým lepidlem a nešlo to odstranit. Prostě limitka :lol:

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Felicia pickup policie, černá šmouha přes celé zadní dveře.Nejde vyčistit.

1203 sanita, ten model co mám snad dělali v pátek posledních pár minut před koncem šichty.Kdybych měl chuť tak to vyhodím nebo raději dám dětem na hraní.Takový zprasený humus to je.

A taková zajímavost, roomster s novými znaky škody.Což o to, ale chybí polep interiéru jako budíky a rádio, když jsem se ptal tak mi bylo odpovězeno že škoda chtěla jen nový znak a interiér nemusel být takže se na to vykašlali.Všimnout si toho v obchodě, tak jim to tam nechám.Jo a ješte bílá kaňka na palubovce asi lepidlo, takže super na takový model .Na ostatních modelech různé menší vady nemusím snad ani říkat.

Tak pak ať se mi nikdo nediví, že mám snad až škodolibou radost že nové škody dostane někdo jiný.

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Souhlas... polepy jsou také kapitola sama pro sebe, jen já se na to koukám globálně... pokud budeme chtít i historické modely, tak ty ABREX může dotovat (pokud to tak mají nastavené) z masově dělaných současných modelů... pochybuji, že nějaká zahraniční firma bude mít snahu udělat neaktuální modely... proto bych rád zůstal u ABREXu... jen jsem nepochopil reedici posledních typů (Octavia II FL a Superb II), kdyby raději udělali 1000 MB a 110L (kdyby měl někdo navíc, tak hledám 1000MB ivory a 110L oranžová).
Odkaz na mou sbírku ABREX ŠKODA 1:43: http://www.mujabrex.wbs.cz

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Ja si myslim, ze jsem ty reedice pochopil.Vsechno to jsou modely co poslou do hrackarstvich a hypermarketu.Ono je hezke prodat par historickych za 500 sberatelum, ale jeste lepsi je prodat hordy oktavek za 250 detem.

Historicke modely bych v pripade definitivniho konce abrexu asi obrecel.Ale kdyz si predstavim treba 1201 stw vykoupane v silne vrstve laku jak to ma abrex rad a na tom nepresny ci chybejici polep, tak si rikam ze to radsi ozelim.

Ja kdyz vidim na skodovackem eshopu vedle sebe iscale a novy abrex, tak to jsou rozdilne modely a pristupy.Je pravda ze iscale je tak 100 kc drazsi, ale zase mam model na ktery se budu divat rad a porad.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“