Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43
Já už jsem si klub objednal a vojenskou zase prodám, stejně jako z prvního klubu.
Zdravím kolegové ,tak po menších peripetiích v pondělí zařazena do sbírky Tatra Force 8x8 Pyrotechnická jednotka Policie. Tím
se uzavřel loňský klubový ročník (moje č.359), model je pěkný .Jen jsem provedl drobné úpravy ,do barvení led majáku a pístu
podpůrných noh hydraulické ruky. No už se těším na letošní kousky.
se uzavřel loňský klubový ročník (moje č.359), model je pěkný .Jen jsem provedl drobné úpravy ,do barvení led majáku a pístu
podpůrných noh hydraulické ruky. No už se těším na letošní kousky.
Dnes se v e - shopu Kadenu objevila dlouho očekávaná novinka hasičská Tatra 8125 - 7 Titan. Ale neradujme se Má to jednu chybu - není skladem, takže není dostupná. (Ne)mají ji i na Retroauto, kde se objevila také dnes. Nějak nechápu co to Kaden předvádí a jak je možné ,že není model k dispozici alespoň v den jeho uvedení na E- shop k dispozici v deset hodin dopoledne......Vypadá to ,že si ze všech obyčejných sběratelů dělají srandu...
Srandu si nerobia, len sa strašne rýchlo vypredala. Ale zase bude, len si treba počkať.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Kolegové, prosím, kdo máte klubovou pyrotechnickou Tatru, byli byste tak hodní a podívali se mi, kde by mohly patřit tyto součástky?
Našel jsem je volně štěrkající v krabičce. Už jsem psal před 14 dny do Kadenu, ale dosud žádná odpověď.
Ten háček tuším, že patří do zadního tažáku, ale to kolečko s dírkou netuším absolutně.
Předem děkuji.
-
Našel jsem je volně štěrkající v krabičce. Už jsem psal před 14 dny do Kadenu, ale dosud žádná odpověď.
Ten háček tuším, že patří do zadního tažáku, ale to kolečko s dírkou netuším absolutně.
Předem děkuji.
-
Zdravím ,ten háček patři opravdu do zadního taháku , kolečko jsem nikde nenašel ,možná dárek navíc.
Kaden vydal nový model - hasičskou verzi valníku T815 -7 6x6.Je ještě se "starou" kabinou a cena na jejich e -shopu je 2150,- Kč. Je to tedy další hasičské provedení, které reálně existuje. Hned jsem ho objednal, protože kdoví jak dlouho bude dostupný, což je obecně u Kadenu loterie. Mohlo by se se stát ,že kdo zaváhá, má smůlu koupit model za běžnou cenu. Třeba Titan je stále nedostupný, přestože ujišťovali, že už v březnu bude těchto modelů dostatek. Místo toho se objevily jiné modely a Titan nikde...Jsem zvědavý , co bude kromě klubových modelů nového. Určitě by to měly být další verze T 815-7 s "novou" kabinou, včetně hasičských verzí, tak se snad dočkáme i verze CASky 10x10....
Tak to vypadá, že kdo zaváhal, nebo spíš mu model hasičské T815-7 6x6 v provedení valník utekl, má v této chvíli smůlu. Na E- shopu Kaden už není a není ani na Retroauto, kde měli včera dopoledne 42 kusů na skladě. Je to docela fofr, jakou rychlostí některé modely Tater od Kadenu mizí. Mnozí sběratelé tak mají smůlu model koupit za běžnou cenu. Bohužel vydání modelu není předem většinou oznámeno a pokud se objeví upozornění, je to už v době, kdy je model v prodeji a to je už pozdě. Ne každý může viset na internetu celý den a číhat na "kořist" jako kočka na myš. A to jestli a kdy ještě daný model bude k dispozici, to je ve ve hvězdách a pokud přece jen ano, tak to může dopadnout úplně stejně. To nahrává překupníkům (tím nemyslím další E- shopy, kde je cena stejná ,nebo mírně vyšší), kteří pak modely nabízejí i za vícenásobek původní ceny...